986 hattı mevcut güzergahından Özdere son durağına kadar uzatılabilir
Öyle bir şey net olacaktır zaten,316 kurudereye kadar uzayıp kurudere - beşyol - evka 3 metro olmalı
keşke kemalpaşaya da ilçe terminali yapılsa otobüslerin son durakları allak bullak olmasa485 Semt Garajı yerine Fuar'da son durak yapabilir,fuar zamanları işlevi olur en azından
Kurudere'de toplam 46 kişi var, muhtardan başka kimse merkeze inmiyor.Öyle bir şey net olacaktır zaten,
@erkinalp hocam siz hangisini seçerdiniz?671'i 2 olanakla yapabiliriz
Birinci olanak=Eskisi gibi Esentepe'ye uğratmak
İkinci olanak=Balçova'ya 969 güzergahında götürtmek
Balçova'ya uzasın, ama Uğur Mumcu Caddesi-Ahmet Taner Kışlalı Caddesi yoluyla gitsinler.@erkinalp hocam siz hangisini seçerdiniz?
Benim dediğim Çetin Emeç Mahallesinde.Biraz garip oldu kafamda, Ahmet Taner Kışlalı Narlıdere'de ddğil mi,
ben güzergaha baktım çok rahat geçer oralardan, son durak da Balçova Oto Sanayi olur.Hocam oralara baktım ama zor değil mi geçmesi?
Bunu 167 için söyleseniz tamam ama 671 gibi körüklü geçemez bence,
671? Hiç inanmıyorum ama olabilir yani, dediğinize bakılırsa,ben güzergaha baktım çok rahat geçer oralardan, son durak da Balçova Oto Sanayi olur.
555 bile kendi güzergahından geçebiliyorsa 671 sanki sorun olmaz gibi? bir varsayım671? Hiç inanmıyorum ama olabilir yani, dediğinize bakılırsa,
Ona bakarsanız 712 bile kendi yolunda gidebiliyorsa,555 bile kendi güzergahından geçebiliyorsa 671 sanki sorun olmaz gibi? bir varsayım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.