Bence 90 Yılı üretimi solo Macar İkarus,Sanos da olabilir amaBu otobüsü hiç görmedim, hangi model ?
Bence 90 Yılı üretimi solo Macar İkarus,Sanos da olabilir amaBu otobüsü hiç görmedim, hangi model ?
Sanos değildir Sanosları biliyorum böyle değil herhalde İkarus. İkarusların körüklülerini gördüm ama sololarını görmedim.Bence 90 Yılı üretimi solo Macar İkarus,Sanos da olabilir ama
Üzüldüm adına, neyse 23 Nisan'da sergisini yapıyorduHiç O345'e binmeyen ben![]()
Man Slyede bi kere binmiştim o zamanlar Mevlana otururdum sadece Otokar kent verirdi İzulaş sinir olurdum böyle Bornova Merkeze gidince inanılmaz gelirdi otobüsler şimdi 268e hem eshot giriyor hem İzulaş temsa veriyor O manı da hayal mayal zar zor hatırlıyorum işte Man görüyüm binmek için her şeyi yaparımÜzüldüm adına, neyse 23 Nisan'da sergisini yapıyordu
Ikarus-Zemun IK-111 Yugoslav Ikarus olarak bilinirBu otobüsü hiç görmedim, hangi model ?
IK-161 Körüklü olanlarıIk 161 diye biliyorum
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.