Hatırlıyorum solarıs başlığındaBelki önceden yazmışımdır ama 152de solaristeyken şoför en arka kapıyı kapatmasına rağmen kendiliğinden geri açılıyordu ve bu birkaç dakika böyle sürdü.
Bana da acemi İzulaş şoförü geldi hoplaya zıplaya götürdü bizi BornovayaBir keresinde 72'ye Belde vermişlerdi(sevmediğiniz eshot hatlarında yazdığım.) Şoför ya acemi,ya ilk Belde deneyimi, Hem Nato'da,hem Pazaryeri'nde hem de Betonyol'da
Tam 3 kez kapıyı yolcuların üzerine kapattı.Biri de ben olmamak için kapının dibinde bekliyordum yani
Evet açık haldeydiKapak açık mı fotoda?
Grev günleri gibi olmuş.Sadece 1 kereliğine yaşanmıştır
23 Nisan günü 744 kuyruğu 2 körüklüyü çaklı vaziyete getirebileck kadar uzundu.ESHOT n'aptı? Solo araç yolladı.Hemide dünya titreme birincisisi Temsa Avenue LF
İzmir Kasomirse başyapıtı 490'dır
Bir gün hastayım,yarım gün izin almıştım okuldan,eve gideceğim.490 geldi.Bindim.Şoför arkası koltuk boş.Geçtim oturdum.Gıcık teyzenin biri Nato'dan bindi. Beni kaldırmak istedi.Ben anladım ama hemen kulaklığı(A planımı) çıkartıp kendimi savunmak istedim.Teyze ağzını bıçak açamadı.En son Üçyol'da indik,Teyze:
-ÖzEl ArAcA bİnİn KoLtUkLaRı HaRcAmAyIn
Dedi. İçimden dünyanın en uzun küfrünü ettim,hatta dışa vurmak istedim.Hayatımın ilk gıcığı bu teyzedir.
Sonrasında teyze gitti emekli otobüsünün durağında 681 bekledi
Bu ikisinin bir mix'i olsaydı Kaosmirliğimizden ödün vermezdik.Boşuna mı Ortadoğunun en sinirli 2.ÜlkesiyizŞoför Karakolda duralım:Öğrenciler vs bir amca bir kadını oturtmak için öğrenci kaldırmak istedi sonra amca ve teyzelerde yer isteyince öğrenciler ile yaşlılar kavga yaşadı ücretsiz biniyonuz diyince ortam gerildikçe gerildi. Bu arada bir vatandaşımızın Karakolda duralım bence sözü ile ortam sakinleşti bu olay kadın şoförün sürdüğü 2009 procityde gerçekleşti
evet ben de aynı hatta aynı otobüste yaşadım,muhtemelen aynı araçtan bahsediyoruzBelki önceden yazmışımdır ama 152de solaristeyken şoför en arka kapıyı kapatmasına rağmen kendiliğinden geri açılıyordu ve bu birkaç dakika böyle sürdü.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.