Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımında Yaşadığınız Olaylar

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hermes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Dün baya gülmemizi sağlayan bir diğeri de şöyle oldu

838’deyiz Basmane PTT durağı. Biri Şirinyer’e gider mi dedi, evet dedik. Sonra Buca’ya gider mi dedi. Şoföre baktım. Sonra şunu dedim

Abla hattı lastik gibi uzattılar zaten bir de sen uzatma dedim . Biraz bozuldu gibi ama gülünç bir olaydı şoförle benim adıma. O hatta çalışıyorsa bir daha bakacağım

Meğerse şoför önceki gün 575 hattında çalışmış. Biz uyarmasak ya da yeşil ışık yansa biz taa Maliyeciler’e kadar gidecekmişiz.Teşekkür etti bize
Son zamanlarda şoförlerin başına bu olaylar geliyor. Geçen bir hatta şoförler konuşurken her gün başka hatlara geçince kafa karıştığını söylüyordu. Eskiden sürekli hat değiştirme yoktu deniyor. Şoför alımlarından sonra parçalı ve sık hat değiştirme sebebiyle problem olduğunu belirtiyorlar.

Dün yaşanmış bir olayı daha anlatayım

838'de Onat durağını geçiyoruz araç çakılı neredeyse. Arkadayım ben Doruk'larda basamak var en arka kapının, yanında

Birisi çocuğunu yan koltuğa oturtmuş gidiyor, +65 bir birey geldi "çocuk kart bastı mı?" dedi. Kadın "Sana ne" dedi. Sonra çocuğu kucağına almasını istedi. Kadın hayır dedi, çocuk, hastaymış. Öteki yaşlı da "tapulu malın mı?" deyince ufak çaplı bağrışmalar geçti ama bence 838 gibi bir hatta normal bu

Şu anda 875 hattında çalışan 35 DB 5966 aracının kadın şoförü, arkasında beleşe yolculuk yapan patenli çocukları önce kovaladı.Sonra durak cebinde iki dakika kadar bekleyip telefon görüşmesi yaptı ve kalktı gitti

Geri