kent iyi de doruklar bayağı kötü, Basmane'ye Mehtap Mahallesinden geçen tek hat var, 838, o da doruktan başka araç alamıyorİzulaş kent kliması çok iyi üflüyor otobüsün içi morg gibi
Onlarda az kişi varsa klima güzel, ama brn de temsaya bindim 19'da , orası kalabalıktan dolayı sıcaktı,253te Titreyensa Avenue LFe bindim ve otobüsün morg gibi kliması var otobüs resmen soğuk
951de bindiğim doruk Efsaneydi klimasıkent iyi de doruklar bayağı kötü, Basmane'ye Mehtap Mahallesinden geçen tek hat var, 838, o da doruktan başka araç alamıyor
Senin 951'de maksimum 10 kişi vardır, 838 onu beşe hatta altıya katlar951de bindiğim doruk Efsaneydi kliması
21 Kent'te bile böyle klima sorunu mu var ?Çiğli garajın 21 kentindeyim yok abi esmiyor hiç 121de ki pencerenin uzğaındaki koltuktayım çok kötübu arada @Hermes çok zamanım var 10'a binip sonra tramvay yapsam kaçta Bahribabaya geri giderim
Hele Mersinli garajının kentlerinşn kliması çok kötü nefret geldi Mersinliden Adatepe istiyorum21 Kent'te bile böyle klima sorunu mu var ?
10'a hiç binme titreyensa veriyorlar, nadiren 2025 mb ile doruk giriyorÇiğli garajın 21 kentindeyim yok abi esmiyor hiç 121de ki pencerenin uzğaındaki koltuktayım çok kötübu arada @Hermes çok zamanım var 10'a binip sonra tramvay yapsam kaçta Bahribabaya geri giderim
Bugün Conecto vardı10'a hiç binme titreyensa veriyorlar, nadiren 2025 mb ile doruk giriyor
RIP.,@Hermes yazmasam otobüste bir şey oldu demektir
İn hemen,Otobüs değişik ses çıkarıyor korkuyorum
Kemere geldim 249a bincem burdanİn hemen,
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.