Kent lf varken kimse geçemez08-019 (belde) Terden ölmek istiyorsanız binin tavsiye etmem
Oda doğru izulaş bunları hibe etmeye başlasınKent lf varken kimse geçemez
Ben de İzulaş Temsa'ya 599'da binmiştim, otobüs çakıldığı zaman bile hala otobüsün içi soğuk kalmıştı, ilk başta boş binerken zaten buz gibi çok güzeldi.Dün biraz farklı çeşit araçlara binmiştim,
Klima puanlama yapacağım o yüzden
İlk olarak Belde model: Hafiften kötü ama made in Adatepe olduğundan biraz düzgün,(hat:72)
TCV: Mükemmel ötesi, bir de çok yolcu olmayınca daha da iyi oldu(hat:303)
İzulaş Temsa:Mükemmel klimasi vardı,girerken öyle oldu, ama ne zaman otobüs doldu,klima etkisi azaldı(hat:550)
Temsa Avenue LF plusla temsa gerçekten harika bir iş çıkarmış diye boşuna demiyoruz.Ben de İzulaş Temsa'ya 599'da binmiştim, otobüs çakıldığı zaman bile hala otobüsün içi soğuk kalmıştı, ilk başta boş binerken zaten buz gibi çok güzeldi.
Eshot Temsası ile İzulaş Temsası arasındaki farkTemsa Avenue LF plusla temsa gerçekten harika bir iş çıkarmış diye boşuna demiyoruz.
Eshot=TitreyensaEshot Temsası ile İzulaş Temsası arasındaki fark![]()
bide araçlara düzgün bakılsa keşkeTemsa Avenue LF plusla temsa gerçekten harika bir iş çıkarmış diye boşuna demiyoruz.
Bende bugün 19 Kent'lerden birine bindim, 72 ile son dansım @Atabey ,kliması aşırı derecede iyi ve güzeldiArkadaşım diyor ki Conectoya binmiş kliması tırt klasik
760'da kent biraz zor bulunur gibi, bildiğimle çoğunlukta Temsalar vardı,Cuma günü Çeşme'ye gideceğim de 684 + 760 ile çok zorlu mu olur? Hangi otobüsler çalışıyor bilmiyorum inşallah 21 Kentler çalışıyordur da serin giderim. Fahrettin Altay'dan kaç saat sürer acaba, çok sıkıntı olacaksa Çeşme Seyehat düşüneceğim.
Seferleri az ve çok uzun sürebilir. 684 ekspress diye düşündüm.Hocam hatta 981'e binip "Urla Bölge Trafik"te inerseniz daha iyi oluyormuş
Man varsa oh, şöyle güzel bir yolculuk yaparım.760 man var genelde
Man mı?hep procitylerle gören ben miyim?ha bir iki sefer denk geliyor ama nadir760 man var genelde
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.