A
Ata Bey
Bu başlık altında, Otobüs metro/vapur İzban filolarındaki araçların klimaları hakkındaki görüşlerimizi paylaşalım.(İstanbul tayfadan uyarlamadır)
Otobüs-Tipe göre değişir,en iyisi 2025 kasa ConnectoBu başlık altında, Otobüs metro/vapur İzban filolarındaki araçların klimaları hakkındaki görüşlerimizi paylaşalım.(İstanbul tayfadan uyarlamadır)
İzban:Klima ne?Otobüs-Tipe göre değişir,en iyisi 2025 kasa Connecto
Metro- Antarktika gibidir
Izban- İçeriden bir kişi üflüyor
Tramvay-Metronun bir misli altıdır
Vapur- Güzeldir ama niye kolumuzu dayadıgımız yerde?
İzban'da içeridekilerden biri mentollü sakız çiğnerse lütfen ondan üflemesini rica edin, neden mi? İçerideki Hindistanlıların içerideki sıcak ve b** kokulu havasını engellerİzban:Klima ne?
Ben de klimasız veya kliması kötü çalışana çok denk gelmedim.iztaşıt otobüslerindeki klimalar harika çalışıyor özellikle 800,602,660 hatlarındaki otobüslerin klimaları çok iyi soğutuyor
Ben hiç binmedim,belki bi 660 yolculuğu yapsam iyi olacakiztaşıt otobüslerindeki klimalar harika çalışıyor özellikle 800,602,660 hatlarındaki otobüslerin klimaları çok iyi soğutuyor
ben gittim 660 la yeni foça son durağa ordanda 664 e bindim eski foçada gezdikten sonra 744le hatundereye sonra izbana sonra 748 le evime geri döndümBen de bir gün 660'la Yeni Foça'ya gitmek istiyorum. Hep aklımda ama Menemen'den öteye gitmedim hiç 660'la.
Zamanında Temsalar morg gibi eserdi şimdi onlardan da tık yok. Doruk la kentte zaten klima sözde var. Onlar acilen filodan ayrılmalıİzulaş'da klima diye bir şey var olmamış sanırsam.
838'te Doruk'tayım abi yok,hiç yok gelmiyor bir esinti.Sağlam kilo vereceğiz Şirinyer'e gelene dek
466nın harika temsalarına binseydinİzulaş'da klima diye bir şey var olmamış sanırsam.
838'te Doruk'tayım abi yok,hiç yok gelmiyor bir esinti.Sağlam kilo vereceğiz Şirinyer'e gelene dek
418'de kent vardı.İyidir diye düşündüm,vazgeçtim.466 gözükmüyordu466nın harika temsalarına binseydin
Aynısını ben de yapmayı düşünüyorum. 660 + 664 kısmı çok zevkli olur.ben gittim 660 la yeni foça son durağa ordanda 664 e bindim eski foçada gezdikten sonra 744le hatundereye sonra izbana sonra 748 le evime geri döndüm![]()
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.