Tema düzenleyici

İzmir Ulaşımında Klima Sorunu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Ata Bey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Klima derken istenilen klima tarzı nasıl?

Metro gibi morg mu yoksa içerisinin ılıman olması mı?

Örneğin şu an 249'daki Mercedes'in içindeyim içerisi ne soğuk ne sıcak (dışarıdan kesin serin)
kendi tabirimle şöyle diyim:
klima çok fazla nem üflüyorsa(körüklü conectolar gibi)
klima sürekli arıza veriyorsa(procity ve temsa yoğunluklu)
sıcak havada daha sıcak üflerse(izulaşın kent 290lf leri)
bu tip klimalar benim nefret ettiğim tipler
buz gibi olan sanırım kent otobüslerinde denk geldim,doruk eskiden iyiydi baya ama binmeyeli çok oldu şimdiki durumunu bilmiyorum
ve beldelerin kliması 2020 ye kadar randımanlıydı,şimdi pek tabi arıza vermeye başlamıştır

kendi tabirimle şöyle diyim:
klima çok fazla nem üflüyorsa(körüklü conectolar gibi)
klima sürekli arıza veriyorsa(procity ve temsa yoğunluklu)
sıcak havada daha sıcak üflerse(izulaşın kent 290lf leri)
bu tip klimalar benim nefret ettiğim tipler
buz gibi olan sanırım kent otobüslerinde denk geldim,doruk eskiden iyiydi baya ama binmeyeli çok oldu şimdiki durumunu bilmiyorum
ve beldelerin kliması 2020 ye kadar randımanlıydı,şimdi pek tabi arıza vermeye başlamıştır
Beldelerde orta koridora üfleyen deliklerin önünde durursan veya sökülmüş klima üfleçlerinin altında durursan serinleme ihtimalin var onun dışında araç içinde yolcu olmadığı halde soğutmuyor birkaç sene önceye kadar serinleten araçlar vardı onlar da kalmamış, zaten hurdaya göndereceğiz düşüncesiyle bakmıyorlar sanırsam

Beldelerde orta koridora üfleyen deliklerin önünde durursan veya sökülmüş klima üfleçlerinin altında durursan serinleme ihtimalin var onun dışında araç içinde yolcu olmadığı halde soğutmuyor birkaç sene önceye kadar serinleten araçlar vardı onlar da kalmamış, zaten hurdaya göndereceğiz düşüncesiyle bakmıyorlar sanırsam
eshotun zaten otobüsleri sevdiğini, düzgün baktığına pek inanmıyorum
atölye çalışanlarına direkt olarak bir şey demiyorum ama türkiye genelinde en bakımsız otobüslerinin izmirde olduğu bilinen bir gerçek
beldeler de eskiden 587 temsaların bunaltıcılılığından kaçmak için bindiğim 224 te vardı,temsadan sonra onların klimasını çok severdim

eshotun zaten otobüsleri sevdiğini, düzgün baktığına pek inanmıyorum
atölye çalışanlarına direkt olarak bir şey demiyorum ama türkiye genelinde en bakımsız otobüslerinin izmirde olduğu bilinen bir gerçek
beldeler de eskiden 587 temsaların bunaltıcılılığından kaçmak için bindiğim 224 te vardı,temsadan sonra onların klimasını çok severdim
Kayseri'de hala 1986 model Manların çalıştığını duydum ama bizim 2009 model otobüsler ölüyor.

Geri
Üst Alt