TabikiYine mersinli sanırım
TabikiYine mersinli sanırım
Senin benim lokal hattımda ne işin var
Sorunu cevabı:Soğuk havada sıcak
Sıcak havada soğuk
Belde mi procırt mıTrafikte magandalık yapmaya gidiyorum. (Sürüş dersleri)
Dönerken de BMC 249'la döndüm otobüs içi ılıktı, klimanın tam altındaydım o da hafif soğuk ama ılık üflüyordü
Dikkat etmedim Hocam, sadece araç eski ve Mavi zemin üzerinde BMC logolu araçtı. Belki oradan anlarsınızBelde mi procırt mı
Merdivenli miydiDikkat etmedim Hocam, sadece araç eski ve Mavi zemin üzerinde BMC logolu araçtı. Belki oradan anlarsınız
Yok düz zeminMerdivenli miydi
O zaman procityYok düz zemin
Bugün PE 532 ile denedim ve kesinlikle kötüydü, aracın garajı Adatepe de olabilir mersinli deHepsi için geçerli olmasa da körüklü conectoların klimaları yazın sıcak üflüyor. Dışarısı otobüsten daha serin. Filodan çıkarılması gereken ilk araç bunlar aslında.
Hangi hattaydı?Bugün PE 532 ile denedim ve kesinlikle kötüydü, aracın garajı Adatepe de olabilir mersinli de
515 Tınaztepe-Evka-3 MetroHangi hattaydı?
Adatepe aracıBugün PE 532 ile denedim ve kesinlikle kötüydü, aracın garajı Adatepe de olabilir mersinli de
Garaj değiştirtme yapmamıştır değil mi sonuçta fotoğraf 10-12 yıllıkAdatepe aracı
Niye şaşırdın?bugün gerçi Temsa Adatepe vardı 515te şaşırdım
Normal birşey araç yetmezliği yüzünden girebiliyor kaptan hemen boştaki aracı alıp hemen sefere başlıyorMersinlidir o Adatepenin Conectoları güzel bugün gerçi Temsa Adatepe vardı 515te şaşırdım
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.