Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İnternette dolaşırken böyle bir proje önerisi ile karşılaştım. Olursa nasıl olur?
Karabağlar bölgesine yapılanlar gereksiz. Zaten Üçyol-Fuar arası yapılması ayrıca m3'ün Fuar-Menderes arası yapılması daha makbul. Karabağlar bir süre daha otobüslerle idare edilebilir. Dostluk bulvarı kalan kısmı yapıldıktan sonra trafik önemli ölçüde rahatlar.
Ayrıca F.Altay-Halkapınar tramvayının denildiği gibi ya otogar yada bornova merkez ve f.altay kısmı esentepe son durağa uzayacak şekilde yapılabilir.

Karabağlar bölgesine yapılanlar gereksiz. Zaten Üçyol-Fuar arası yapılması ayrıca m3'ün Fuar-Menderes arası yapılması daha makbul. Karabağlar bir süre daha otobüslerle idare edilebilir. Dostluk bulvarı kalan kısmı yapıldıktan sonra trafik önemli ölçüde rahatlar.
Ayrıca F.Altay-Halkapınar tramvayının denildiği gibi ya otogar yada bornova merkez ve f.altay kısmı esentepe son durağa uzayacak şekilde yapılabilir.
Buca kısmına değilmese iyi olur, M2 sadece düz caddeye hitap ediyor

249da 2008 model Conecto abi otobüs çok bakımsız tıslıyor bol bol koltukların konforu gitmiş klima hadi neyse körük baya gacırfıyor parçalar oynuyor ve çok sallanıyor ve kapı çok tehlikeli şekilde hızlı Hime yazıcam aracı yenilesinler. Ayrıca araçta Tuğba reklamı var
Dün o araçtaydım, koltuk hariç katılıyorum. Kapılar açılmayıp pat diye açılıyor, aynı şekilde kapanmayıp pat diye kapanıyor.

Geri
Üst Alt