İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Akia hep sıkıntı mı oluyordu. Foça ve Seferihisar iztasit yeni araçları hep Otokar olmaya başlamışti. Şüphelenmistim. Bu arada bende Seferihisar tarafında akia görmüyorum. Sanırım onlarda sattı 😁
Akialarda ciddi bir soruna rastlamadım ama bence otokar ve temsalara göre kötü araçlardı yokuşu zor çıkıyordu bir iki defa kapı açılıp kapanma sorununa rastlamıştım.

tek bir araç firmasına sabit kalmak mantıklı değil otobüsler çeşitli olmalıdır öbür türlü ulaşımın bir anlamı kalmaz
ESHOT özelinde kesinlikle öyle. Lakin kooperatifler en azından kendi içinde tek olmalı diye düşünüyorum. Fazla otobüsü varsa 2 de olabilir

Akialarda ciddi bir soruna rastlamadım ama bence otokar ve temsalara göre kötü araçlardı yokuşu zor çıkıyordu bir iki defa kapı açılıp kapanma sorununa rastlamıştım.
zaten akiaları genelde 748 e veya 619 a veriyorlardı onlarında aşırı yokuşluk bir işi yoktu zaten 749 da çok nadir akia olurdu

Dün 125'te bindiğim 2025 conectonun motor sesi 2012 procityleri andırdı en arkada oturuyordum ve motor sesleri arasında benzerlik fark ettim ayrıca bu conectolardan şanzıman geçişi sırasında hafif "vaov" sesi geliyor bu ses beldelere ve 2009 procitylere göre daha az duyuluyor.
ZF Ecolife 2 şanzımanından ZF Ecomat gibi vites geçişi sesleri duyulabiliyor.

1772121395272.png

Komik bir belediyemiz var ne diyeceğimi şaşırdım bahsedilen alçak tabanlı araçları ben de görmek isterim şahsen 😂. Bir de sabit çalışan beldelerimizi yedek olarak görüyorlar

Geri
Üst Alt