ek bilgi vereyim bazı hatlar bornova metrodan sonra ege üniversitesine gidiyor gittikleri yer günümüzdeki erkek öğrenci yurdunun önündeki boş alan
mesela 525in son durağı orasıydı
Ekli dosyayı görüntüle 102850
525 şuan olsaydı tam başlangıç yeri neresi olacaktı ?
Yandex Maps'te hala daha gösteriyor durak adını![]()
Google Maps
Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps.www.google.com
rica ederimTeşekkür ederim.
Yandex Maps'te hala daha gösteriyor durak adını
ek olarak Panorama'da da 2011 yılından görüntü var
o zamanlar neredeyse full körüklü çalışıyormuş zatenEkli dosyayı görüntüle 102859
bir zamanlar körüklü çalışıyormuş
sanırım gıda mühendisliği en yakınıharita var yukarıda oradan göz atabilirsiniz
Benimde özlediklerim 79-86-201-216 Bu dört hat aşırı kurtarıcıydı. Hele 201 79 un arkasından denk geldiğinde baya yolcu toplardı.12 numarayı özlüyorum ya tramwaydan daha hızlı gidiyordu .
Bu hat keşke yine çalışsa metroda Ege Üniversitesi istasyonunun olması otobüs hattı olmadan çok fayda sağlamıyor kampüs içindeki çoğu yer metroya uzak kalıyor.Ekli dosyayı görüntüle 102850
525 şuan olsaydı tam başlangıç yeri neresi olacaktı ?
menemene metro ne zaman gelmiş acaba tabelaya metro diye eklemişlerdeBu sabah fotoğrafladım bunu bu fotoğrafı çektikten sonra menemen yönüne doğru bir dolmuş geldi üstünde Haykıran - Menemen - Atatürk Mah. - Hıdırtepe yazıyordu onu çekemedim maalesef
Ekli dosyayı görüntüle 103261
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.