253’e git ATC 165 mükemmel ötesi bir mersinli168de AUJ 416dayım araç çok fazla trim sesi yapıyor
İyi mersinliler hep Bornova dışı alakasız yerlerde zaten253’e git ATC 165 mükemmel ötesi bir mersinli
249’daki RC 923 müydü neydi o da güzel gözüküyorİyi mersinliler hep Bornova dışı alakasız yerlerde zaten
Rc mi a yenilenmiş boyaması vardıysa bugün bindim sabah249’daki RC 923 müydü neydi o da güzel gözüküyor
Evet bir de yeni dandik stickerlıRc mi a yenilenmiş boyaması vardıysa bugün bindim sabah
Bindim ona çok kötü değildi ama soğuktu birazEvet bir de yeni dandik stickerlı
Benim için iyiBindim ona çok kötü değildi ama soğuktu biraz
Yok uzaktan iyi göründü ben 838’deyim249da ne işin vardıseni beklemezdim
Not:Gürültülü Mercedes motor dinlemek isteyen yolcularımız 35 FT 005e binebilirler
838 doruklarına selam olsunYok uzaktan iyi göründü ben 838’deyim
Onlara da değişiklik gelmeli eshot-izulaş buna karışık girmeli artık bunu ben dahil birkaç kişinin yazması lazım838 doruklarına selam olsun
Dün sabah 1 Procity ve 1 Belde vardı bu sabahta 1 Belde vardı Procity 34 yolundan gidiyor olabilir beldeyi bilmiyorum belki mavi köşeden gidiyordurOnlara da değişiklik gelmeli eshot-izulaş buna karışık girmeli artık bunu ben dahil birkaç kişinin yazması lazım
Mevlana içi tamamen felç olduğundan özel araç kullanımının, tavan olacağını, içimden düşünmüştümTaksi yoğunluğu bu akşam daha fazlaydı.
Mesai saatinde kesin olmuştur. Dolmuşlar da sabah çakılıydıMevlana içi tamamen felç olduğundan özel araç kullanımının, tavan olacağını, içimden düşünmüştüm![]()
Buca istikamette giden Mevlana dolmuşları kalabalıktı evet ama onların, hepsinin Mevlana Yolcusu olduğunu söyleyememMesai saatinde kesin olmuştur. Dolmuşlar da sabah çakılıydı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.