Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bu yapılmamalı, Bahçelievler,Üçyol civarından o araçlara binen oluyor. Hatta bence 588 Yeniçamlık’a giderken bile 20’yi takip ederek gitmeli
Yeniçamlıktan Üçyola yeni hat açılırsa 588le Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Güneri durağına kadar aynı gidip daha sonra Erdal Yaklav Caddesi - İhsan Alyanak Bulvarı - Polat Caddesi - 172. Sokak - Yeşilyurt Hastane - Üçyol şeklinde giderse Bahçelievlerden zaten geçecek.

Son düzenleme:
2024
Screenshot_20260115_155358_Chrome.jpg

Bu yapılmamalı, Bahçelievler,Üçyol civarından o araçlara binen oluyor. Hatta bence 588 Yeniçamlık’a giderken bile 20’yi takip ederek gitmeli
588 Konağa giderken zaten Bahçelievler-Üçyoldan geçiyor. 20nin takip ettiği şekilde gidemez dostluk bulvarı-zeyrek petrol tarafından baya yolcu topluyor.
Yeniçamlıktan Üçyola yeni hat açılırsa 588le Şehit Jandarma Uzman Çavuş Süleyman Güneri durağına kadar aynı gidip daha sonra Erdal Yaklav Caddesi - İhsan Alyanak Bulvarı - Polat Caddesi - 172. Sokak - Yeşilyurt Hastane - Üçyol şeklinde giderse Bahçelievlerden zaten geçecek.
Aynen öyle özellikle böyle bir hat lazım. 523-524 hatları yeşilyurt hastaneden geçince 23-224 ten daha çok kullanılmaya başlandı. Diğer iki hattı sadece 680 gibi Bozyaka yolcusu kullanıyor artık.

588 Konağa giderken zaten Bahçelievler-Üçyoldan geçiyor. 20nin takip ettiği şekilde gidemez dostluk bulvarı-zeyrek petrol tarafından baya yolcu topluyor.

Aynen öyle özellikle böyle bir hat lazım. 523-524 hatları yeşilyurt hastaneden geçince 23-224 ten daha çok kullanılmaya başlandı. Diğer iki hattı sadece 680 gibi Bozyaka yolcusu kullanıyor artık.
Benim bahsettiğim 588'in Yeniçamlık'a Ali Rıza Avni Blv üzerinden gitmesi idi.

Metrodreamin'de gidişte Hasan Tahsin Cd.
Dönüşte Eskiizmir Cd.
Olan bir Bozyaka-Üçyol ring hattı düşünüyorum

Uzun zamandır elektrikli araç görmüyorum İzmirin sokaklarında alınacak her otobüs gidicek olan belderin mercedeslerin yerine gelecek elektrikli otobüs için alt yapısı var evet ama 400 tane otobüs için uygun mu alt yapısı demek istedim şarj olma süreleri vs. Şimdi mersolar ile elektrik otobüsler bir olamicak. Fransa otobanın elektrikli yolları olacaksa eshot 400 değil 800 tane alsın.

Geri