Sanırım Çevre Yolu-Limontepe Kvş-Eskiizmir ile Uzundere yönü-Çamlık araçlarını takiben Sırrı Atalay ama pek emin değilim538 in nasıl bir güzerhahı var anlayamadim.
Böyle olursa eğer yani hasta şehir hastanesine gitmeden iyileşir ya da berbatlaşırSanırım Çevre Yolu-Limontepe Kvş-Eskiizmir ile Uzundere yönü-Çamlık araçlarını takiben Sırrı Atalay ama pek emin değilim
Bunları nasıl buldunuz hat açıldı mı ki538 in nasıl bir güzerhahı var anlayamadim.
Yok bu durak Ankara Caddesi'nde. Park Bornova'nın yanında 314 ve 949 geçiyor. Oradan söktükleri tabelayı buraya koymuşlar.Ekli dosyayı görüntüle 101288
yeşil köşk durağının adı park olarak değiştirilmiş
başarılı iş yapmak denincede eshot yaniYok bu durak Ankara Caddesi'nde. Park Bornova'nın yanında 314 ve 949 geçiyor. Oradan söktükleri tabelayı buraya koymuşlar.
538 in nasıl bir güzerhahı var anlayamadim.
Sefer saatleri sanırım 2 saate bir olur gibiTeşekkürler Ayaz hocam bir güzel karabağlar turu atacak umarım 2'nci 537 vakası yaşanmaz açıldığı zaman.
bende güzergahı yaparken aynı şeyi düşündüm 537ninde saatleri iyicee kısıldıTeşekkürler Ayaz hocam bir güzel karabağlar turu atacak umarım 2'nci 537 vakası yaşanmaz açıldığı zaman.
Eskiizmir caddesi trafiği var karabağları dolaşıcak sabahları çevreyolu trafiğini herkes biliyor hastaneye vardı ordan geri dönecek aynı şekilde şöför için zor olacak.Sefer saatleri sanırım 2 saate bir olur gibi
536 dolanmamasına rağmen çok uzun sürüyor.Eskiizmir caddesi trafiği var karabağları dolaşıcak sabahları çevreyolu trafiğini herkes biliyor hastaneye vardı ordan geri dönecek aynı şekilde şöför için zor olacak.
Buca içinde trafiğe takılıyor orası sıkıntı536 dolanmamasına rağmen çok uzun sürüyor.
2.Çevreyolu olursa bence rahatlarBuca ile Bornova arasındaki çevreyolu da kilit oluyor pik saatlerde.
acaba 2.Çevreyolu yapılınca Girne Blv. oraya uzarmı2.Çevreyolu olursa bence rahatlar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.