Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ekimin sonuna kadar 284’ü nerdeyse tanıyan yoktu şimdi kuyruğu 304’ten beter
Bucada onat tüneli bittikten sonra otogar otobüslerinin 284-304 gibi yolcu kapasitesi olacağını düşünüyorum. 417-284-304 Bucanın her yerinden gelen hatlar tünelden geçiyor. Birde Kaynaklar-Belenbaşı ve Gedizden gelen bir hat konak tünelinden geçse var ya konağı ozaman seyredin. :)

Bucada onat tüneli bittikten sonra otogar otobüslerinin 284-304 gibi yolcu kapasitesi olacağını düşünüyorum. 417-284-304 Bucanın her yerinden gelen hatlar tünelden geçiyor. Birde Kaynaklar-Belenbaşı ve Gedizden gelen bir hat konak tünelinden geçse var ya konağı ozaman seyredin. :)
Ben zaten Buca Gölet-DEÜ-Protestan Kilisesi-Adnan Kahveci Blv hattı önermiştim ama ret yedim

Oralara 284le bir tane İşçievleri hattı açılsın biz burda 168 cehennemde yaşamaya çalışalım. 249da cabası
#Adalet İstiyoruz Eshot
472 hattını hayatta görmedim bu aralar iş yapıyor mu bilemem ama pazar günleri çalışsa Şirinyer’deki pazar teyzelerinin 72,441 ve 871’e izdihamını önler
Ayrıca bir de yapılabiliyorsa artık 334 Esentepe-Şirinyer hattı açılmalı haritayı Metrodreaminde oluşturup atarım

Geri