Yılın son gününde izban seferlerinde bir aksama olur mu sizce?
20.30 gibi İzmir'e iniş yapacağım da eve sıkıntı yaşamadan yetişmek istiyorum.
525 veya 151 kodu ile o rotada çalışacak otobüs olsa yolcular için güzel olurdu.515 in 20 25 dakika da bir çalışması nedeniyle ilk 20 diyebilirim en fazla . Sefer sayısı daha fazla veya yeşildere yerine alsancak ikiçeşmelik gibi yerden gitseydi benim tahminimce 800 ü bile geçerdi diyebilirim. Çünkü buca alsancak ve alsancak manavkuyu birbirine bağlar ayrıca fazla seferi olcağı için deü kampüsünde ki öğrenciler de ona binerdi.
Ailenize beni alabilir misiniz diye sorabilirsiniz. İzban pek güvenilmemesi gereken bir sistemYılın son gününde izban seferlerinde bir aksama olur mu sizce?
Hocam araba yok, motorla da gitmek istemiyorum ne yazık ki. :/Ailenize beni alabilir misiniz diye sorabilirsiniz. İzban pek güvenilmemesi gereken bir sistem
Aksama beklenmez, yılbaşında birkaç ek sefer veriliyor.Yılın son gününde izban seferlerinde bir aksama olur mu sizce?
Hocam bence varsa otobüse binip 200 yapmak daha iyi olmaz mıHocam araba yok, motorla da gitmek istemiyorum ne yazık ki. :/
121 uzatacaklarına 802 hattını geri açsın121 veya 821 egekent aktarmaya uzaybilir mi?
121 uzar biraz 821 olabilir ama.
200 gün içi çalışıyor mu?Hocam bence varsa otobüse binip 200 yapmak daha iyi olmaz mı
Tamamdır hocam, emin olmak istedim de.Aksama beklenmez, yılbaşında birkaç ek sefer veriliyor.
adam 8 de inecek 3-4 saat havalimanında mı takılsınEkli dosyayı görüntüle 98571
200'ün saatleri
İZBAN'ın ilk seferi 5:20'de.adam 8 de inecek 3-4 saat havalimanında mı takılsın
892 İzBB-WC904 Çiğli Tramvayı
96 Üçkuyular-Bostanlı Feribotu
896 Sasalı Doğal Yaşam Parkı
48 Halkapınar Metro 2 - Onur Mah. normalde 148 olması lazım ama uygulamada böyle görünüyor
28 Egekent Akt. - Egekent-2 normalde 128 ama uygulamada böyle görünüyor
213 ün güzergahı bu büyük ihtimalle 290 da bu güzergaha geçecek.Ekli dosyayı görüntüle 98611
eshotun sitesinde 290 hattının güzergahındaki duraklar hatalı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.