121 veya 821 egekent aktarmaya uzaybilir mi?
121 uzar biraz 821 olabilir ama.
O civarda oturanlar ve esnaflar tek yön istemiyor. 90'lı yıllarda geçici olarak yapılmış ama itirazlar olunca vazgeçilmiş. Zor yani. Bazen Ordu caddesinde bu karşılaşma olunca 879 ve 579 seferleri bazen aksıyor.Ordu caddesine de bir çözüm bulunmalı artık.
20 dakika kaldı öyle.
Parkur süresi çok uzar gerek yok. Ama o köprü yapılınca @dragi35 in dediği gibi en azından egekent aktarmadaki bazı otobüsler mavişehir aktarmaya çekilmeli. Özellikle 295 ve 128 hatları çekilse güzel olur. İzban ilk yapıldığında Mavişehir aktarma çok aktif bir yerdi. Zamanla ıssız yere dönüştü.121 veya 821 egekent aktarmaya uzaybilir mi?
295 özellikle uzamıyor, akşamları daha başdurakta doluyor.Parkur süresi çok uzar gerek yok. Ama o köprü yapılınca @@dragi35 in dediği gibi en azından egekent aktarmadaki bazı otobüsler mavişehir aktarmaya çekilmeli. Özellikle 295 ve 128 hatları çekilse güzel olur. İzban ilk yapıldığında Mavişehir aktarma çok aktif bir yerdi. Zamanla ıssız yere dönüştü.
O civarda oturanlar ve esnaflar tek yön istemiyor. 90'lı yıllarda geçici olarak yapılmış ama itirazlar olunca vazgeçilmiş. Zor yani. Bazen Ordu caddesinde bu karşılaşma olunca 879 ve 579 seferleri bazen aksıyor.
Parkur süresi çok uzar gerek yok. Ama o köprü yapılınca @dragi35 in dediği gibi en azından egekent aktarmadaki bazı otobüsler mavişehir aktarmaya çekilmeli. Özellikle 295 ve 128 hatları çekilse güzel olur. İzban ilk yapıldığında Mavişehir aktarma çok aktif bir yerdi. Zamanla ıssız yere dönüştü.
dolmuşçular izmirin her yerinde "yolun ağababası benim uleeyynn" şeklinde takılmasa trafik %20 oranında rahatlayacakParklanma kalkması lazım oradan yoksa allahın her günü sıkışcak orası dar bir cadde zaten. Bir de dolmuşlar..Cuma günü yine 879 ve 18 sıkıştı 18 in şöförü yolu açmaya çalışırken dolmuşcular açılan yola girdiydi. Şöför sinirlenip dolmuşcunun önüne kırdı ve yolu kitledi biraz da öyle kaldık. Aşağıya inip dolmuşcuya bağırdı.
Hepsi değil tabi mesela rn kibar kurallara uyan şoförler Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu çok iyi şoför Konusundadolmuşçular izmirin her yerinde "yolun ağababası benim uleeyynn" şeklinde takılmasa trafik %20 oranında rahatlayacak
boş yolda 20 hızla gidenler,süre beklemek için manasız yere park etmeler, süre yetiştircem diye ters şeritten kopup gitmeler vs vs...
kısaca sistem komple yanlış
o bölgeden 19 yıl boyunca sık sık geçtim,o caddeye park yasağı dışında bir çözüm bulunması çok zorYıkalabilecek bir bina yok orada. Yapılabilecek 3 şey var :
1 araç trafiğe kapatılacak
2 18 579 879 oradan geçmicek ( mümkünü yok yolcusu var)
3 dolmuşcular ordu caddesine girmicek.
Başka şeyler de vardır da tabi bunlar benim görüşüm.
işini seven işini iyi yapan abilere selam olsun,ben genel işleyiş konusunda şahit olduklarımı dile getirdimHepsi değil tabi mesela rn kibar kurallara uyan şoförler Bornova Atatürk Evka 4 dolmuşu çok iyi şoför Konusunda
dolmuşçular izmirin her yerinde "yolun ağababası benim uleeyynn" şeklinde takılmasa trafik %20 oranında rahatlayacak
boş yolda 20 hızla gidenler,süre beklemek için manasız yere park etmeler, süre yetiştircem diye ters şeritten kopup gitmeler vs vs...
İnsanlar biraz daha bilinçli olsa yeter aslında.o bölgeden 19 yıl boyunca sık sık geçtim,o caddeye park yasağı dışında bir çözüm bulunması çok zor
park yasağı gelirse de diğer taraflarda araç park edecek yer yok,o cadde kronik sorunlu yani böyle kabul etmek zorundayız![]()
Onun mantığı öyle değil ya, bilerek "en sıkışık trafiğe göre" süre veriyorlar ki araç "geç kalmasın". İşin kötü yanı bunu inanılmaz abartmış hatlar var.Geç kalmak yerine her zaman yavaş gidiyor, böylece trafik sıkışık da olsa zamanında varıyor.dolmuşçular izmirin her yerinde "yolun ağababası benim uleeyynn" şeklinde takılmasa trafik %20 oranında rahatlayacak
dolmuşlar kalkıp yerine her caddeye tramway yapılsa izmir(ve diger sehirler) 40 sene ileri gider bence...dolmuşçular izmirin her yerinde "yolun ağababası benim uleeyynn" şeklinde takılmasa trafik %20 oranında rahatlayacak
dediğiniz gibi caddelere tramvay projeleri var aslında ancak belediye hiç aksiyon almıyor istense sakarya caddesine eskiizmir caddesine ve tarihi buca tren hattına yapabilirler ama t3 rezaletinden sonra belediye tramvay yapmayı bıraktıdolmuşlar kalkıp yerine her caddeye tramway yapılsa izmir(ve diger sehirler) 40 sene ileri gider bence...
minibus/dolmus vs cok geride kaldı . hindistan , meksika ve afrika da falan var artık sadece bunlar...
Gelişmiş ülkelerde hala son mil servisi, mikrotransit gibi amaçlarla kullanılıyor. Hatta Uber -oldu mu bilmiyorum- geçen sene Amerika’da popüler rotalarda taksi dolmuş hizmeti açmayı planlıyordu.dolmuşlar kalkıp yerine her caddeye tramway yapılsa izmir(ve diger sehirler) 40 sene ileri gider bence...
minibus/dolmus vs cok geride kaldı . hindistan , meksika ve afrika da falan var artık sadece bunlar...
Eskiizmir caddesinden tramvay geçmez. Trafik iyice kitlenir.istense sakarya caddesine eskiizmir caddesine ve tarihi buca tren hattına yapabilirler
Orada bölünmüş yol 5714/1 Sokak olacak zaten. Eski İzmir ara sokağa dönüşecek.Eskiizmir caddesinden tramvay geçmez. Trafik iyice kitlenir.
onu bana değil belediyede planlama yapanlara söylemek lazım planlamalara göre T5 Uzundere-Üçyol Metro tramvay hattı var planlananEskiizmir caddesinden tramvay geçmez. Trafik iyice kitlenir.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.