Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
368’in 21.00 seferinde normalde İzulaş Temsa çalışacakken arızadan ötürü peronda bekliyordu ve onun yerine 505’ten kaydırılan (otobüs kalkmadan önce iç ekranda 505 yazıyordu) Eshot Otokar sefer yaptı.

23.00 seferinde ise İzulaş Doruk gördüm. 368, 268’in aksine mesai saatleri dışında dolu olmadığı için ayakta az sayıda yolcusu vardı.

800 de şuan 20 araç çalışıyor 9 tanesi Bornova yönüne 11 tanesi Menemen yönüne

602 de 7 araç var 4ü Menemen 3ü İzmir yönünde çalışıyor.

602 608 660 800 hatları Bornova'dan gelirken özellikle 3.Sanayi kavşağında çok takılıyor bugün 608'e bindim 18.00 civarı yaklaşık yarım saat boyunca ilerleyemedi orada hep trafik tıkalı oluyor bu yüzden acaba Yeni Kent durağından geçmeyip Manas Bulvarı - Nursultan Nazarbayev Caddesi güzergahından gitse nasıl olur bu şekilde daha çok yolcu toplar zaten Bayraklı Üst Geçit - Yeni Kent arası hiç durak yok yoğun saatlerde Ankara Caddesi yan yolu ve Altınyol trafiğinde takılacağına bu güzergahtan gider.

602 608 660 800 hatları Bornova'dan gelirken özellikle 3.Sanayi kavşağında çok takılıyor bugün 608'e bindim 18.00 civarı yaklaşık yarım saat boyunca ilerleyemedi orada hep trafik tıkalı oluyor bu yüzden acaba Yeni Kent durağından geçmeyip Manas Bulvarı - Nursultan Nazarbayev Caddesi güzergahından gitse nasıl olur bu şekilde daha çok yolcu toplar zaten Bayraklı Üst Geçit - Yeni Kent arası hiç durak yok yoğun saatlerde Ankara Caddesi yan yolu ve Altınyol trafiğinde takılacağına bu güzergahtan gider.
Smryna meydanında 9 ve 19 civarı oluşan trafiği gördün mü bilmiyorum. 602, 660 zaten Çiğli'den sonra hiç Anadolu Caddesine girmesin.

@Atabey yarın diyin bunu

3.Sanayi kavşağında sürekli trafik var ve trafikte herkes aynı anda ilerlemeye çalıştığı için sürekli gerginlik,kavga çıkıyor
Smyrnada bu kadar değildir trafik
Bugün o trafikte Bölge İstasyonu durağından Balatçık Kahveler durağına 1 saat 12 dakikada geldim ve bu sürenin yaklaşık 30 dakikası o kavşakta geçti Altınyol'da da trafik vardı ama en azından otobüs yavaş yavaş ilerliyordu 3.Sanayi kavşağında kısa bir mesafeyi hiç ilerleyemedi. Bahsettiğim düzenleme 800 için yapılamayabilir ama 830 için mutlaka yapılmalı Evka 3 Metro'ya gitmesinden daha az uçuk bir fikir bu şekilde işlevli bir hat olur.

Bugün o trafikte Bölge İstasyonu durağından Balatçık Kahveler durağına 1 saat 12 dakikada geldim ve bu sürenin yaklaşık 30 dakikası o kavşakta geçti Altınyol'da da trafik vardı ama en azından otobüs yavaş yavaş ilerliyordu 3.Sanayi kavşağında kısa bir mesafeyi hiç ilerleyemedi. Bahsettiğim düzenleme 800 için yapılamayabilir ama 830 için mutlaka yapılmalı Evka 3 Metro'ya gitmesinden daha az uçuk bir fikir bu şekilde işlevli bir hat olur.
asıl 800 e o düzenlemenin yapılması yerinde olur çünkü Menemen yönünde 602,608,660,830 olur Bornova yönünede 830(Metroya),660,602,608,290 olur.

asıl 800 e o düzenlemenin yapılması yerinde olur çünkü Menemen yönünde 602,608,660,830 olur Bornova yönünede 830(Metroya),660,602,608,290 olur.
602, 660 Çiğli-Otogar arası otoyoldan gitsin ama 608, 800 (sadece Menemen'den 5:00 ve Bornova'dan 1:15 seferlerinde), 830 için olabilir.
Orada da çok trafik var doğru ama 3.Sanayi kavşağı kadar kötü mü oluyor
Evet, her iki yönde aynı anda Smyrna meydanı yönüne

Son düzenleme:
Konu sahibi
Evka 4 Atatürk Mahallesi Osmangazi 168e çözüm beklerken
Please Please Please Cat GIF by Guldhart

Menemen-Bostanlı belki?
487 Mavişehir'e uzayabilir.
Belki Karşıyaka-Mavişehir hattı açılabilir Anadolu Caddesinden.
Oraya Evka 6 ve Mustafa Kemal mahallesini dolaşan bir hat açılabilir belki Çiğli aktarma hatlarının bazıları oraya alınabilir. Menemen - Bostanlı hattının çevre yolundan gitmesi daha mantıklı ama bu hat açılmazsa A tarifesinde çalışan Menemen - Mavişehir Aktarma hattı açılabilir böylece Menemen - Çiğli arası giden yolcular için çok iyi olur. Ayrıca mümkün görünmese de 128'in oraya uzatılması güzel olur 428'in Çiğli yolcusu yükünü hafifletir.

Geri