İstanbul Otokarları ile İzmir Otokarları aynı değil!Ben de marmarayın sıkıcı olduğunu düşünüyorum.
otobüs otobüstür. Maalesef denmemeli. İyi ki denmeli. Denizliden sonra yeni kasa Kent’lerin geleceği ikinci şehir İzmir olabilir.
İstanbul Otokarları ile İzmir Otokarları aynı değil!Ben de marmarayın sıkıcı olduğunu düşünüyorum.
otobüs otobüstür. Maalesef denmemeli. İyi ki denmeli. Denizliden sonra yeni kasa Kent’lerin geleceği ikinci şehir İzmir olabilir.
Para olursa olacak demişti bir izulaş şoförüİzulaşa araç alımı olucak mı?
çünkü arabalara doğru düzgün bakılmıyorİstanbul Otokarları ile İzmir Otokarları aynı değil!
Garajdan garaja göre değişiyor o biraz.çünkü arabalara doğru düzgün bakılmıyor
Ekli dosyayı görüntüle 93247
2021'e kadar E-Karatlar'ın çalıştıkları hatlar bunlarmış.
428'de nedense pazar günü diğer günlere daha az körüklü çalışıyor seferlerde sırasıyla bir solo bir körüklü çalışıyor ama aslında full körüklü çalışabilir zaten pazar günü kampüs ve şehir hastanesinin körüklü otobüsleri boşa çıkıyor ve 428 Hilltown'a giden çok olduğu için pazar günleri çok kalabalık oluyor körüklü bile çakılıyor.295 in hafta sonu körüklü araçları gitmiş 532 de pazar günü körüklü araçları gitmiş 535 de hafta sonu körüklü araçları iptal edilmiş
Eshot ilginç denemelere girmeye başlamış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.