Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Peki böyle bir hat açılsa iş görür mü?
Evet kesinlikle iş görür ama K tarifesinde açılma şartıyla bu hatta ücretsiz aktarma olursa Menemen yolcuları bayram eder zaten Menemen - Çiğli arası çok yolcu oluyor 800 aralarda çok doldur indir yapıyor bunun için zaten 700 hattını önermiştim açılmasını istediğiniz otobüs hatları konusuna yazdım.

Evet kesinlikle iş görür ama K tarifesinde açılma şartıyla bu hatta ücretsiz aktarma olursa Menemen yolcuları bayram eder zaten Menemen - Çiğli arası çok yolcu oluyor 800 aralarda çok doldur indir yapıyor bunun için zaten 700 hattını önermiştim açılmasını istediğiniz otobüs hatları konusuna yazdım.
yeni hatta gerek yok hocam ulukente giden 698,848,749 hatları Egekent Akt. a gitse bile yeter hepsi Ulukentten ayrılmamalı çünkü sonra ulukent akt. bölgesine otobüs kalmayacak bir tek 428 ve 827 olucak menemen,koyundere,devlet hst.,asarlık bölgelerine ulaşımının kalması lazım ulukentin yani 748,826,695 hatlarıyla oynanmaması lazım onların ulukentten kalkması iyi oluyor çünkü egekent2 izbana en iyi öyle geliyor otobüsler egekentten kalksalar trafiğe belki takılırlar mağdur olur insanlar

128 de Çiğli aktarmaya uzatılsa aslında iyi olur 428'in Çiğli'den yoğunluğunu biraz alır ve 128'in kullanımı artar zaten şu anda izban servisi gibi çalışıyor hem böylece hat ilçe merkezi görmüş olur sadece aktarma amaçlı kullanılan hat olmaktan çıkar. 295 ve 346 da Çiğli'ye uzatılabilir.

128 de Çiğli aktarmaya uzatılsa aslında iyi olur 428'in Çiğli'den yoğunluğunu biraz alır ve 128'in kullanımı artar zaten şu anda izban servisi gibi çalışıyor hem böylece hat ilçe merkezi görmüş olur sadece aktarma amaçlı kullanılan hat olmaktan çıkar. 295 ve 346 da Çiğli'ye uzatılabilir.
295,346,810 hatlarını anlamıyorum çiğlinin bütün mahallelerinden çiğli akt. hatları var bir tek evka 5,harmandalı,Atatürk Mh den çiğliye hat yok

295,346,810 hatlarını anlamıyorum çiğlinin bütün mahallelerinden çiğli akt. hatları var bir tek evka 5,harmandalı,Atatürk Mh den çiğliye hat yok
Evet olmaması çok saçma Egekent aktarma daha yakın diye hatlar oraya gidiyor. Bostanlı iskele hatları var Çiğli'ye gidiyorlar ama hatların hem Çiğli hem Bostanlı yoğunluğunu kaldırması zor oluyor bu hatlar Çiğli'ye uzatılsa 446 ve 820'nin yoğunluğu biraz azalır.

Evet olmaması çok saçma Egekent aktarma daha yakın diye hatlar oraya gidiyor. Bostanlı iskele hatları var Çiğli'ye gidiyorlar ama hatların hem Çiğli hem Bostanlı yoğunluğunu kaldırması zor oluyor bu hatlar Çiğli'ye uzatılsa 446 ve 820'nin yoğunluğu biraz azalır.
810 hattı bu güzergahı takip ederse çok iyi olur bence
IMG_1533.jpeg
Esentepe Mahalleside sadece 816 ya binmeye mecbur kalmaz 810 hattıda daha işlevli hale gelmiş olur

Konu sahibi
Sanırım 3000.mesajım için en uygun yer burası
İzmir Ulaşım forumdaşlarım başta olmak üzere diğer tüm forumdaşlarımla güzel zaman geçirdik Wowturkeyde 1 ayda 1500e yakın mesaj attım yeni hesapla(Bu hesap) eski hesap dahil olsa yaklaşık 4000 falan mesaj olurdu galiba
Harika bir yolculuğa çıktık Eshotu eleştirdik gerektiğinde güldük bu böyle olmaz bu böyle olmalı dedik. Başta ben olmak üzere Otokarları o kadar çok eleştirdim Burda bir arşiv oluşturmaya çalıştım İzmir Ulaşım ve yanan araçlar başlığı gibi yine İstanbul Ulaşıma yabancı olmama rağmen katkıda bulundum yine birçok kategoride katkıda bulundum ve bulunmaya da devam edicem 1-2 ay gibi bir süre Size en iyi şekilde moderatörlük yapmaya çalıştım ki yine şans verseler daha da iyi yapmaya çalışırım (Bir @Rick Grimes kadar değil ama neyse)
@Rime önderliğinde GME ekibinde faaliyet gösterdim. Yine foruma ve forumdaşlarımı eğlendirmek bilgilendirmek ve belkide sesimizi duyurmak istedim
Önceliğim her zaman İzmir oldu ki hala öyle forumdaki en çok foto atan eshot fotoğraf atan üyeyim İzmirli forumdaşlarım @Rekli @kısayolunuzunu @Hermes @dragi35 @Kav ve diğer forumdaşlarıma selam olsun Yaşa İzmir Yaşa Wowturkey
Yaşa Eshot 🔥🔥🔥

Man dedin de, ben burada çok Man'a rastlıyorum, sanırım MAN'ları Mersinli'ye vermek istemiyorlar
Gediz ve torbalı garajına verseler bazılarını 795 için çoook güzel olurdu böylece çeşitlilik artar (temsa avenue lf mercedes benz conecto g otokar kent lf ve de MAN lions city a78leü)

Geri
Üst Alt