Menemen-Çiğli veya Menemen-Egekent hattı
Peki böyle bir hat açılsa iş görür mü?
Menemen-Çiğli veya Menemen-Egekent hattı
Evet kesinlikle iş görür ama K tarifesinde açılma şartıyla bu hatta ücretsiz aktarma olursa Menemen yolcuları bayram eder zaten Menemen - Çiğli arası çok yolcu oluyor 800 aralarda çok doldur indir yapıyor bunun için zaten 700 hattını önermiştim açılmasını istediğiniz otobüs hatları konusuna yazdım.Peki böyle bir hat açılsa iş görür mü?
menemen çiğli 800,602,660(sadece çanakkale asfaltı) var. Menemen-Egekent akt. yok ama Egekent2-Egekent Akt. varMenemen'de oturan arkadaşlara soruyorum; doğru düzgün bir Menemen-Çiğli veya Menemen-Egekent hattı var mı?
yeni hatta gerek yok hocam ulukente giden 698,848,749 hatları Egekent Akt. a gitse bile yeter hepsi Ulukentten ayrılmamalı çünkü sonra ulukent akt. bölgesine otobüs kalmayacak bir tek 428 ve 827 olucak menemen,koyundere,devlet hst.,asarlık bölgelerine ulaşımının kalması lazım ulukentin yani 748,826,695 hatlarıyla oynanmaması lazım onların ulukentten kalkması iyi oluyor çünkü egekent2 izbana en iyi öyle geliyor otobüsler egekentten kalksalar trafiğe belki takılırlar mağdur olur insanlarEvet kesinlikle iş görür ama K tarifesinde açılma şartıyla bu hatta ücretsiz aktarma olursa Menemen yolcuları bayram eder zaten Menemen - Çiğli arası çok yolcu oluyor 800 aralarda çok doldur indir yapıyor bunun için zaten 700 hattını önermiştim açılmasını istediğiniz otobüs hatları konusuna yazdım.
295,346,810 hatlarını anlamıyorum çiğlinin bütün mahallelerinden çiğli akt. hatları var bir tek evka 5,harmandalı,Atatürk Mh den çiğliye hat yok128 de Çiğli aktarmaya uzatılsa aslında iyi olur 428'in Çiğli'den yoğunluğunu biraz alır ve 128'in kullanımı artar zaten şu anda izban servisi gibi çalışıyor hem böylece hat ilçe merkezi görmüş olur sadece aktarma amaçlı kullanılan hat olmaktan çıkar. 295 ve 346 da Çiğli'ye uzatılabilir.
Evet olmaması çok saçma Egekent aktarma daha yakın diye hatlar oraya gidiyor. Bostanlı iskele hatları var Çiğli'ye gidiyorlar ama hatların hem Çiğli hem Bostanlı yoğunluğunu kaldırması zor oluyor bu hatlar Çiğli'ye uzatılsa 446 ve 820'nin yoğunluğu biraz azalır.295,346,810 hatlarını anlamıyorum çiğlinin bütün mahallelerinden çiğli akt. hatları var bir tek evka 5,harmandalı,Atatürk Mh den çiğliye hat yok
810 hattı bu güzergahı takip ederse çok iyi olur benceEvet olmaması çok saçma Egekent aktarma daha yakın diye hatlar oraya gidiyor. Bostanlı iskele hatları var Çiğli'ye gidiyorlar ama hatların hem Çiğli hem Bostanlı yoğunluğunu kaldırması zor oluyor bu hatlar Çiğli'ye uzatılsa 446 ve 820'nin yoğunluğu biraz azalır.
Böyle yapılırsa 816 kapatılabilir belki810 hattı bu güzergahı takip ederse çok iyi olur benceEkli dosyayı görüntüle 83592Esentepe Mahalleside sadece 816 ya binmeye mecbur kalmaz 810 hattıda daha işlevli hale gelmiş olur
Hibe edilecek olanlar var citibüs ve procitylerden bazılarının boyandığı hakkında söylentiler varMaviye boyayan araçlar var mı eshotta procity ve kentten başka
Gediz ve torbalı garajına verseler bazılarını 795 için çoook güzel olurdu böylece çeşitlilik artar (temsa avenue lf mercedes benz conecto g otokar kent lf ve de MAN lions city a78leü)Man dedin de, ben burada çok Man'a rastlıyorum, sanırım MAN'ları Mersinli'ye vermek istemiyorlar
Bu hatlara dışarıdan binilebiliyor mu?
Zamanında az alınması hata. En az 90-100 tane alınsaydı her garajda man çalışırdı.Gediz ve torbalı garajına verseler bazılarını 795 için çoook güzel olurdu böylece çeşitlilik artar (temsa avenue lf mercedes benz conecto g otokar kent lf ve de MAN lions city a78leü)
Öyle de 31 tane man var 2 si elim olaylarla hurda oldu 11 çakalburnu 5 çiğli 5 gediz 5 aliağa 5 torbalı garajı olsa güzel olurdu.Zamanında az alınması hata. En az 90-100 tane alınsaydı her garajda man çalışırdı.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.