Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
176 ile sonuna kadar gideceksen tutturabilirsen bir de 709 ile Pancar'a dön oradan İzban'la rahatsın
Çok uzak oluyor benim evimden zaten Şirinyer bile uzak da bakacağım 176 ile güzergahın sonuna gidebilir miyim zamanım olursa düşünebilirim. 709 ile dönmek daha kolay olur o zaman 176 in bin çok uzun sürer.

Konu sahibi
Allahım Allahım sen bize Mandan fazla Otokar verme yarabbi
Otokar marka belediye otobüslerinin toplam sayısı 814'e yükseldi. Kıyaslamak gerekirse ESHOT ve İzulaş tarihinde alınmış MAN marka otobüs ve troleybüslerin adedi 826, Mercedes-Benz marka otobüslerin adedi 556, Sanos marka otobüslerin adedi ise 450 ile sınırlıydı.

Otokar marka belediye otobüslerinin toplam sayısı 814'e yükseldi. Kıyaslamak gerekirse ESHOT ve İzulaş tarihinde alınmış MAN marka otobüs ve troleybüslerin adedi 826, Mercedes-Benz marka otobüslerin adedi 556, Sanos marka otobüslerin adedi ise 450 ile sınırlıydı.
Man dedin de, ben burada çok Man'a rastlıyorum, sanırım MAN'ları Mersinli'ye vermek istemiyorlar

atabeyciğim, ben anadolu yakasının dışlarında yaşıyorum.rastladığım tek iett aracı ya otokar ya da körüklü karsan. bensenin kadar ağlamadım otokar gelecek diye

atabeyciğim, ben anadolu yakasının dışlarında yaşıyorum.rastladığım tek iett aracı ya otokar ya da körüklü karsan. bensenin kadar ağlamadım otokar gelecek diye
Sadece belli başlı problem var onun harici araç MAN'ı bile sollar. Zaten MAN'ıncen büyük kaybı, 2 kapısı var

MAN lioms city kapıları ile kötü bir ilişkim var hep dışa açıldıklarını unutuyorum ve binmeye çalışırken yüzüme çarpıyor

Geri
Üst Alt