Şile/Ağva gibi mi?Cesme seyahet iztasita gecip sehir ici otobus alsin f.altaya gitsi
Şile/Ağva gibi mi?Cesme seyahet iztasita gecip sehir ici otobus alsin f.altaya gitsi
760 eski yoldan birazcık kısa sürüyor zaten genelde yolcuları ya Çeşme-Alaçatı yada Urla-İçmeler arasında topluyor. Ve söylendiği gibi Bahar aylarından beri çakılı gidiyor bu hat. Şöyle güzelbahçe yada Narlıdere şehtilğe kadar uzasa fena olmaz.Eski yol, Otobanda gişe kullanamıyorlar
yoğ, hem halkapınar hem de buca trafiği çekemem@kısayolunuzunu bence 515 trafik manzaralı harika bir hat
760 ile Urla Alaçatı arasını 1 saatte gittim.760 eski yoldan birazcık kısa sürüyor zaten genelde yolcuları ya Çeşme-Alaçatı yada Urla-İçmeler arasında topluyor. Ve söylendiği gibi Bahar aylarından beri çakılı gidiyor bu hat. Şöyle güzelbahçe yada Narlıdere şehtilğe kadar uzasa fena olmaz.
OlabilirBu İEF fuarında 540ı niye çalıştırmıyorlar? Hat süs olsun diye mi açıldı?
Eylül ayında 536 538 hatlarından biri açılabilir belki.sizce eshot yeni hat ne zaman ekler?
kent rehberinde 935 de gözüküyordu değil mi oda olabilir en son 646 da orda gözükmüştü ve eklenmiştiEylül ayında 536 538 hatlarından biri açılabilir belki.
935 ukome kararında vardı. Pdf de mevcutkent rehberinde 935 de gözüküyordu değil mi oda olabilir en son 646 da orda gözükmüştü ve eklenmişti
531 gözüküyor 47 ve 521 gözüküyor ama açılmadılarkent rehberinde 935 de gözüküyordu değil mi oda olabilir en son 646 da orda gözükmüştü ve eklenmişti
47 ve 531 artık gözükmüyor daha şimdi baktım 521 hala var ama531 gözüküyor 47 ve 521 gözüküyor ama açılmadılar
ama emin değilim dedem de kendisi tam emin değilmişDedemden aldığım bilgiye göre 1 numaralı eshot varmış kültürparkı dolaşıyormuş (belki kahramanlarada giriyormuş?)
2 numara varmış zamanında hatırlamıyorum ama büyüklerden duymuştum 1990 larda varmışDedemden aldığım bilgiye göre 1 numaralı eshot varmış kültürparkı dolaşıyormuş (belki kahramanlarada giriyormuş?)
Kent rehberi sitesinde 980 Fahrettin Altay Akt.-Konak hattı var
Ekli dosyayı görüntüle 79486belki açılır yeniden bu hat
metro grevine önlem olarak eklediler ama metro greve girmediKent rehberi sitesinde 980 Fahrettin Altay Akt.-Konak hattı var
Ekli dosyayı görüntüle 79486
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.