Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
21'e binen var mı ? Güzergahı nasıl merak ediyorum.
2 yıl önce binmiştim varyanttan çıkarken sağa dönüyor yol biraz dar ama 2 yıl önce olduğun için çok hatırlamıyorum halil rıfat paşadan sonra geri dönüyor üçyol metroya yakın inönü caddesine çıkıyor sonra varyanttan geri iniyor kısa bir hat 15 dk filan sürüyor

2 yıl önce binmiştim varyanttan çıkarken sağa dönüyor yol biraz dar ama 2 yıl önce olduğun için çok hatırlamıyorum halil rıfat paşadan sonra geri dönüyor üçyol metroya yakın inönü caddesine çıkıyor sonra varyanttan geri iniyor kısa bir hat 15 dk filan sürüyor
(geri dönüyor derken sola dönüyor demek istemiştim)

15 değerlendirme:
model: doruk
doluluk: koltukların yarısı
parkur: 16 dk (+5 çünkü 137. sokakda 2 araç tarafından sıkıştırıldı)

parkur: 16 dk (+5 çünkü 137. sokakda 2 araç tarafından sıkıştırıldı)
O kısım öyle maalesef
Ama nasıl koltukların yarısı dolu,
Benim kurs çıkışı hattımdır,Gönül durağından binerdim, 17.00 aracına hep,sırf Gönül durağına gelene dek koltukların tamamı doluyor diye 17.30'a binmeyi göze alarak İnönü'den binerdim ben, hey benim aracım,şoförü bana mandalina vermişti hiç unutmam o hattı

O kısım öyle maalesef
Ama nasıl koltukların yarısı dolu,
Benim kurs çıkışı hattımdır,Gönül durağından binerdim, 17.00 aracına hep,sırf Gönül durağına gelene dek koltukların tamamı doluyor diye 17.30'a binmeyi göze alarak İnönü'den binerdim ben, hey benim aracım,şoförü bana mandalina vermişti hiç unutmam o hattı
herkes konakta binmişti sadece 1-2 kişi konaktan sonra bindi (altıntaşda)

Geri
Üst Alt