Tema düzenleyici

İzmir Ulaşım Hakkında Random/Karışık Sohbet

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
benim staj yeri pasaport iskelenin orda büyük ihtimalle binersem iş çıkışı pasaporttan konağa ya yürürüm yada 253/121 le giderim ordan binerim (saat 17-19 civarı)
Ben de o civarda
(Kısmet bizi Belediye Sarayı durağında birleştirsin)
Gerçi beni gören tanıyamaz, oha bu mu Hermes der

İ
Azalttı mı? Pek diyemem ama yardımcı oldu.

Ekli dosyayı görüntüle 77493

En başta 1 nolu yerdeki araziye yol yapıldı Ordu Bulvarı uzadı 2016-17 olması lazım
Sonra Ordu Bulvarı Şemikler İzban Yoluna bir daha uzadı 2 numara (2018-2019)
2021 gibi 3 nolu yer açılıp Cumhuriyet tarafından Çiğliye gideceklerin ışıksız geçmesi sağlandı.

2022-2023 gibi de 4 nolu yer açıldı
2023 sonu veya 2024 gibi 3 nolu yerin kavşağından Şemikler'den Çiğli yönü kapandı 4 numaradan gitmek zorunlu oldu (olması gereken)

Fakat Karşıyaka yönünden Şemikler yönüne büyük bir araç akımı var ve bence bu 5 nolu yol bunu daha kötü yapacak.

İşin kötü yanı doğru düzgün bir çözüm yolu da yok.

3 ve 4 nolu kavşakların Anadolu Caddesinden Şemikler'e sol yapabileceği alan yok ama istek var :/
İşte İzban hattı en başta buralarda da yer altına alınsaydı böyle sorunlar yaşanmazdı. Aralara yollar yapılırdı. En azından Demirköprü ve Şemikler yer altında olmalıydı.

İşte İzban hattı en başta buralarda da yer altına alınsaydı böyle sorunlar yaşanmazdı. Aralara yollar yapılırdı.
Hocam asıl sıkıntı izbanın karşısına geçmek değil (o da sıkıntı da), Sıkıntı Karşıyaka yönünden Şemikler'e geliş

Ya Girne kavşağından U alıp Ordu Bulvarına gireceksiniz, 2 ışık + yol bazen tek şerite düşüyor
Ya da Şemikler Kavşağında İzdiham yaşayacaksınız. (8 yıldır buradayım nasıl kaza olmadı aklım almıyor [Allah Korusun])
En azından Demirköprü ve Şemikler yer altında olmalıydı.
Demirköprü evet ama Şemikler alınmazdı, iki taraftaki fark halen çok bariz.

Ekli dosyalar

• IMG20230429163728.jpg
    IMG20230429163728.jpg
    981.8 KB · Görüntüleme: 9
Arkadaşlar yarın iş birkaç saat geç başlıyormuş sabah eshota binme şansım var 15'e binmeyi planlıyorum (ve belki 524?)

21'e binen var mı ? Güzergahı nasıl merak ediyorum. Haritadan bakınca manzarası var gibi geldi, Asansörün yanından geçiyormuş.

Geri
Üst Alt