Yani günde beş araç binmen imkansiz gibi ama denersin be üstadO değil de ben sana daha iyisini önereyim
Bir kere de 675+989+829+814+508 yap o olmaz mı
Yani günde beş araç binmen imkansiz gibi ama denersin be üstadO değil de ben sana daha iyisini önereyim
günde 5 araç değil 10 araç binerim ben olsam çok küçük bir iddiaYani günde beş araç binmen imkansiz gibi ama denersin be üstad
Benim rekorum 7günde 5 araç değil 10 araç binerim ben olsam çok küçük bir iddia
Evin yolunu bulabilecek misin pekigünde 5 araç değil 10 araç binerim ben olsam çok küçük bir iddia
Onu anca benim gibi bir konargöçer yapar işteEvin yolunu bulabilecek misin peki
Sen Çok iddialısın bir günde sen kaç otobüs'e binebilirsin?Evin yolunu bulabilecek misin peki
Caddelerin ve binaların şeklinden nasıl anlayacaksınız binalar aynı olursa özellikle Senden fazla otobüse de binerimbulurum merak etme Caddelerin ve Binaların şeklinden anlıyorum hangi caddede olduğumu Tabelaya gerek yok.
Sen Çok iddialısın bir günde sen kaç otobüs'e binebilirsin?
ben hatların çok özel bir durum olmazsa son duraklar arası aktarma yapmayı tercih ediyorum o yüzden belki 989 ve 829 aynı gün yapmaya bilirimO değil de ben sana daha iyisini önereyim
benim 8Benim rekorum 7
Orası En Kolayı. Merak etme.Caddelerin ve binaların şeklinden nasıl anlayacaksınız binalar aynı olursa özellikle Senden fazla otobüse binerim
778 ile 829 aynı gün olur muben hatların çok özel bir durum olmazsa son duraklar arası aktarma yapmayı tercih ediyorum o yüzden belki 989 ve 829 aynı gün yapmaya bilirim
104-374-285-876-866-875-874-475benim 8
Orası en kolayı derken kendini ataşehirde sanıp da kendini gecenin köründe fikirtepede bulmayasınOrası En Kolayı. Merak etme.
Herkes Kendi şehrinde yapar meydan okumasını @marmaray bağımlısı bilmem anlatabildimmi.Orası en kolayı derken kendini ataşehirde sanıp da kendini gecenin köründe fikirtepede bulmayasın
TamamHerkes Kendi şehrinde yapar meydan okumasını @marmaray bağımlısı bilmem anlatabildimmi.
onu bilmiyorum da araç 75dkda ödemişte oluyor, bir sonraki sefere ardından çıkıyorTorbalı'dan saat 05.55 ve 23.30 dahil toplam 17 seferi var, ama kaç araç var bilmiyoruz
O ne hattı hocam697 de gidiyor ya hocam,
Olabilir aslında hatta komple hat listesi bi konu olarak olsa güzel olurmuşsağolun merak ettiyseniz binmediğim hatların listesini buraya atabilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.