Evet otogara tramvay veya monoray yapilmaliÖncelik nüfus akımının yoğun olduğu yerler olmalı diye düşünüyorum
Evet otogara tramvay veya monoray yapilmaliÖncelik nüfus akımının yoğun olduğu yerler olmalı diye düşünüyorum
Ayrıca sanayi olan bir yerde tren hattı olması daha mantıklıKemalpasaya izban en mantiklisi
Karizma araçmisEkli dosyayı görüntüle 74918
Durmazlara panorama geliyor selam veriyor
T5 favori raylı hattımKarizma araçmis
Hocam peki kemalpaşa'nın acelesi var mı?
Hocam gerçekçi olalım, İstanbul'da yoksa bizde hiç yokturmonoray yapilmali
Alibeyköy-FeshaneT5 favori raylı hattım
Ankarada vardı monoray ama hiç bir işe yaramayıp silindiHocam gerçekçi olalım, İstanbul'da yoksa bizde hiç yoktur
eminönü’nde bitiyor. Normalde cibaliden veznecilere uzatılacaktı ama koruma kurulu izin vermedi diye biliyorumAlibeyköy-Feshane
Onlar torpilbeykoy diyor amaAlibeyköy-Feshane
NükleeratılacakköyOnlar torpilbeykoy diyor ama
Neden bilmiyorum ama bi türlü alışamadım şuna, gereksiz agresif duruyor.Ekli dosyayı görüntüle 74918
Durmazlara panorama geliyor selam veriyor
YHT, metro yoluna girebilir mi ki?Bu İzmir-Ankara YHTsi oradan geçmesi ilçin oraya hazır ray olmalıydı, onu da en iyi bu M5 sağlar, aslında İzban olarak da gidebilir o yoldan,
Agresif değil yahu kornası da çok kibarNeden bilmiyorum ama bi türlü alışamadım şuna, gereksiz agresif duruyor.
Bi de bak bizimkilere "Ben Tramvayım, sahilde giderim." diyor.
Bizde ama Hyundai Rotemden kazik yedik tayvan gibi hem izband hem tramvayda klima icat edilmemis izbandakiler bol arizali degisik sesler cikaran kalitesiz trenler tramvay mukemmel degil ama klima kotu olmus kesinlikle meyroya bak CRRC tramvayi olsa morg klima olurdu misNeden bilmiyorum ama bi türlü alışamadım şuna, gereksiz agresif duruyor.
Bi de bak bizimkilere "Ben Tramvayım, sahilde giderim." diyor.
Metro değil o zaman oraya izban uzaması yapılabilir, izban oradan Çambel Toki'ye gider, yht yolu daha da öteyeYHT, metro yoluna girebilir mi ki?
Kötü olmuş o,Ankarada vardı monoray ama hiç bir işe yaramayıp silindi
Yeni tramvaylar Bozankaya en azındanBizde ama Hyundai Rotemden kazik yedik tayvan gibi hem izband hem tramvayda klima icat edilmemis izbandakiler bol arizali degisik sesler cikaran kalitesiz trenler tramvay mukemmel degil ama klima kotu olmus kesinlikle meyroya bak CRRC tramvayi olsa morg klima olurdu mis
Orası öyle, içi tatlı araç sıkıntısını görmedim şimdiye kadarAgresif değil yahu kornası da çok kibar
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren xentr.net adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.