tek tek plakayla şikayet etmeyi denedim, normalde kapama gerektiren şeyden (araç doluyken oyalanma) en fazla para cezası aldılarŞikayeti kâle alacak tipler değiller(en azından %80'i)
tek tek plakayla şikayet etmeyi denedim, normalde kapama gerektiren şeyden (araç doluyken oyalanma) en fazla para cezası aldılarŞikayeti kâle alacak tipler değiller(en azından %80'i)
228 kesinlikle açılmalı umarım açılır Karşıyaka egekent 2 zaten 749 un yolcusu özellikle okul zamanı sabah akşam yoğun oluyor artık hepten çakılır02.10.2025 tarih, 2025/35 No.lu UKOME Teknik Kurul Toplantısında;
ESHOT Genel Müdürlüğünün;
128 No.lu Egekent 2 - Egekent Aktarma (İZTAŞIT) arasında çalışan otobüslerin güzergahının;
Dönüş: Mevcut güzergahı takiben - 7. Cad. - 186 Sk. - 6. Cad. - 153 Sk. - 7202 Sk. - 7207 Sk. - 7112 Sk. - 7117 Sk. - mevcut güzergahın devamı
428 No.lu Egekent 2 - Bostanlı İskele arasında çalışan otobüslerin güzergahının;
Dönüş: Mevcut güzergahı takiben - 154 Sk. - 1. Cad. - 7202 Sk. - mevcut güzergahın devamı
olacak şekilde düzenlenmesi,
Ayrıca, çalışma programlarının ekli listede yer aldığı şekilde uygulanması,
128'in sadece dönüş güzergahı mı böyle olacak ? Gidiş güzergahı galiba değişmeyecek ama saçma böyle dönüşte yolculara zorluk yaşatacak Ulukent izbandan da geçmeyecek bu şekilde 128'in bir anlamı kalmadı bari köyden sonra Ulukent aktarmaya uğrayıp tekrar Çanakkale asfaltına çıksa o şekilde daha iyi olur.228 kesinlikle açılmalı umarım açılır Karşıyaka egekent 2 zaten 749 un yolcusu özellikle okul zamanı sabah akşam yoğun oluyor artık hepten çakılır
Benim bir tane hat atmıştım yoğunluk başlığına sanırım bu 228e benzer228 kesinlikle açılmalı umarım açılır Karşıyaka egekent 2 zaten 749 un yolcusu özellikle okul zamanı sabah akşam yoğun oluyor artık hepten çakılır
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.