Tema düzenleyici

İzmir Otobüs/Dolmuş/Vapur/Metro/Tramvay/İzban Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Boş gelen 168 Osmangazide biraz doldu ama hala baya boş hep çakılı geldiği durağa boş gelip oturacak 10 tane yer olunca şaşırmadım değil 1.5 haftadır Eshota binmiyordum iyi geldi

O sultanlar köy hatlarına alınmadı mı ne işleri var
Galiba normal hatlar için de alındı çünkü ilk başta 749'da hep bunlar çalışıyordu. Hiçbir zaman da bu hatlardan sultanlar eksik olmadı. Zaten 128,749 gibi hatlar hiç düşünülmemiş çalışan araçlar ya 800'ün validatörlü araçları ya da sultanlar. Diğer araçlardan çok az var. Artık mümkünse 128'e eshot takviyesi olsun eshot iztaşıt karışık çalışmalı.

Galiba normal hatlar için de alındı çünkü ilk başta 749'da hep bunlar çalışıyordu. Hiçbir zaman da bu hatlardan sultanlar eksik olmadı. Zaten 128,749 gibi hatlar hiç düşünülmemiş çalışan araçlar ya 800'ün validatörlü araçları ya da sultanlar. Diğer araçlardan çok az var. Artık mümkünse 128'e eshot takviyesi olsun eshot iztaşıt karışık çalışmalı.
Eshot zor yetiyorMUŞ hatlara nasıl versin oraya araç aslında bu İztaşıt diğer ilçeler için baya oldu

Halkapınardsn peronların sonuna 418e binmek için bir depar attım kalktı tam dönecek yakaladım şoför sağolsun aldı beni selam olsun şoföre Allah razı olsun
Araç boş koltuklar var şekilde kalktı

Geri