İnerseniz eğer ben Şirinyer Karakol istikametine geliyorum ama 838’te Kreş durağında ineceğimHenüz karar vermedim, ayrıca güzergahta pek bi değişlik yoktu Tınaztepe yönünde
İnerseniz eğer ben Şirinyer Karakol istikametine geliyorum ama 838’te Kreş durağında ineceğimHenüz karar vermedim, ayrıca güzergahta pek bi değişlik yoktu Tınaztepe yönünde
Bir ihtimal Üçkuyularda ineceğim, denk gelmemiz biraz zor gibi duruyorİnerseniz eğer ben Şirinyer Karakol istikametine geliyorum ama 838’te Kreş durağında ineceğim
Zor evetBir ihtimal Üçkuyularda ineceğim, denk gelmemiz biraz zor gibi duruyor
Yok yok ben anladım zatenAn itibariyle Halkapınar Tramvay durağında Çakıldı
Evka 3'ten bindiğimi belirtmemişim karışıklık olmuş olabilir kusura bakmayın
Eshot aynı otobüs sayısıyla daha uzun haliyle 268’in yetişeceğini sanıyor. Asıl şov 1 saat sonra. Gece 12’de anca 30 dakikada seferi bitirir. 268’e 3 , 368’e 2 ek otobüs vermeleri lazım.Şuan 112 acil çağrı merkezi durağında 20 dakikadır 5 kişi 268 bekliyoruz sadece 358 geçti oda Pınarbaşı yönüne doğru
Ballı.Size geçmiş olsun boş solarıs ile 249dayım
Ee sizde dolmuşlar da elden ele birlikte izmirim kart olacaktı ne oldu o projede hala iddialar vardı o ne oldu minibüslerdeMerkezde çalışma yok normal güzergahı takip ediyor
Şu anda bir değişiklik yok hala aynı devam ediyorlar ne olacak bilmiyoruz.Ee sizde dolmuşlar da elden ele birlikte izmirim kart olacaktı ne oldu o projede hala iddialar vardı o ne oldu minibüslerde
hocam yaklaşık 3 dakika önce değişik bir iztaşıt aracı gördüm Çanakkale Asflaltı üzerinde gidiyordu centroya benzerdi ama arkasında sağ üstte tabelası vardı ve ön tabelasıda sağ alttaydı acaba yeni araçmı yoksa bergama iztaşıt aracımı ?Şu anda bir değişiklik yok hala aynı devam ediyorlar ne olacak bilmiyoruz.
Bergama iztaşıtta öyle araç yok galiba Bergama'ya gittiğimde Sultanlara benzer Isuzu araçları çalışıyordu başka görmedim.hocam yaklaşık 3 dakika önce değişik bir iztaşıt aracı gördüm Çanakkale Asflaltı üzerinde gidiyordu centroya benzerdi ama arkasında sağ üstte tabelası vardı ve ön tabelasıda sağ alttaydı acaba yeni araçmı yoksa bergama iztaşıt aracımı ?
keşke fotoğrafını çekebilseydim ama telefonum yanımda olsa bile çok hızlı gidiyordu araçBergama iztaşıtta öyle araç yok galiba Bergama'ya gittiğimde Sultanlara benzer Isuzu araçları çalışıyordu başka görmedim.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.