302nin hangi seferleri izulaş olduğunu eshot sitesinden bakabilirsinGördüğüm temsa o muydu? Ben de bir enteresanlık var diyorum,arefeden beridir görüyordum zaten
302nin hangi seferleri izulaş olduğunu eshot sitesinden bakabilirsinGördüğüm temsa o muydu? Ben de bir enteresanlık var diyorum,arefeden beridir görüyordum zaten
yıllardır körüklü eshot çalışan hatta 45 ten çalınma temsa kitlemişler vah anam vah302nin hangi seferleri izulaş olduğunu eshot sitesinden bakabilirsin
Böyle giderse 268 de doruk görmeye başlayacağızyıllardır körüklü eshot çalışan hatta 45 ten çalınma temsa kitlemişler vah anam vah
baba bu kemerleri sık sık nereye kadar,ulaşım boğulacak resmenBöyle giderse 268 de doruk görmeye başlayacağız
Bari metro hattı açsalar dlyecem onu dahi beceremiyorlarbaba bu kemerleri sık sık nereye kadar,ulaşım boğulacak resmen
Cevap vermiyorlar bile ben him'e yazmıştım 1 ay olucak daha cevap gelmediçoğu kritik hatta neşterle müdahale ettiler,artık şikayet kutusu dolar taşar
598'e yeni uzatma versinler(!) de hat spagettiye dònsün(!)502 nin güzergahı Şehir Hastanesi'ne uzamış,598 i toki-hastane arası sefere dönüştürsünler artık
Mercedes citarodan bahsediyorsan o çoktan beri var.Üçyol'da
34 T 82767 plakalı
503-Test Aracı yazan bir körüklü otobüs var. Daha yakından inceleyeceğim şimdi.
Not: Araç gitmiş
O araç veya benzeri İstanbul'da da test ediliyordu. Hoşdere otobüs fabrikasına aitÜçyol'da
34 T 82767 plakalı
503-Test Aracı yazan bir körüklü otobüs var. Daha yakından inceleyeceğim şimdi.
Not: Araç gitmiş
Vay beEkli dosyayı görüntüle 70978
Hoş geldin 251 bebek!
Güzergahı çok iyi olmuş bozyaka tarafına 224le gidilecek artık.Ekli dosyayı görüntüle 70985
524 de bambaşka bir hat olmuş
193 de aynı şekilde Bozyaka tarafına gideceklerin işini görür böyle daha iyi olmuş 524Güzergahı çok iyi olmuş bozyaka tarafına 224le gidilecek artık.
Oh ne güzel! Sonunda iyi bir düzenleme yaptılar.Ekli dosyayı görüntüle 70978
Hoş geldin 251 bebek!
Ama daha farklı yapıldıOh ne güzel! Sonunda iyi bir düzenleme yaptılar.
Evet Tepecik hastanesine de gidecek şekilde yapılsaydı daha iyi olurdu da en azından saçma hatların ardından böyle güzel bir düzenleme de şaşırtıcı.Ama daha farklı yapıldı
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.