Tema düzenleyici

İzmir Eshot'dan Haberler Ve Duyurular

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Atabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Belediyenin işlettiği yok hepsi minibüs. Birkaç merso ve bmc adanın ana hat ulaşımını kurtarır.
Ben citiport görmüştüm transitturkey’de.

Şehirlerarası ulaşım bir tane şirketin tekelinde diye hatırlıyorum. Yüksek tabanlı uzun yol otobüsleriyle hizmet veriyorlardı. KKTC Türkiye’ye nazaran oldukça Amerikanvari bir yerleşime sahip. Şehirler eyaletler gibi birbirlerinden oldukça dağınık ve bağımsız.

@erkinalp şehiriçi otobüs KKTC’ye bahsettiğim yerleşim şeklinden ötürü dayanmaz. Bagajlı alçak girişli otobüsler en iyi şekilde hizmet verir bence.

15 hafta içi İZULAŞ'tan ESHOT'a geçmiştir 662'nin de tüm araçları İZULAŞ'tan ESHOT'a geçmiştir ayırca 214 ve 54'e İZULAŞ sırası eklenmiştir

İZULAŞ'ın elinde Doruk az olduğu için bu şekilde düzenleme oldu

Koyundere İZSU Etap 1.jpg
Samsun Caddesi Fen İşleri Çalışmaları 46.jpg
Samsun Caddesi Fen İşleri Çalışmaları 475.jpg

bende çözemedim yine 49 gibi bir saçma hat açmışlar açacaklarsa bile ekteki şekilde açsalarmış daha mantıklı olurmuş en azından semt garajına kadar uzasa daha iyi olurEkli dosyayı görüntüle 94735
her mahalleye otobüs gidiyor demek için yapılan hatlar:
1:318
2:481
3:305
4:232
5:850
6:868
aslında 868 gerekli bir hat fakat bu güzergahta değil.

her mahalleye otobüs gidiyor demek için yapılan hatlar:
1:318
2:481
3:305
4:232
5:850
6:868
aslında 868 gerekli bir hat fakat bu güzergahta değil.
Egekent 2'de İstiklal mahallesinin üst kısımlarına otobüs gitmiyor madem bu hatları açtılar bunu da açsınlar. Daha önceden metrodreaminde çizdiğim 127 İstiklal Mah. - Egekent Aktarma hattı da açılabilir bunun için çok boş bir hat da olmaz Uluğbey lisesine giden öğrenciler ve göç idaresi yolundaki yolcular için faydalı olur.
MetroDreamin' | 127 İstiklal Mah. - Egekent Aktarma

Geri