Nasıl o kadar hızlı gidiyor inanamıyorum bakalım deneyeceğim arabayla bile o kadar hızlı gidemem.4.20 aracını tavsiye ederim. 20dkda havalimanında idim geçen sene
Nasıl o kadar hızlı gidiyor inanamıyorum bakalım deneyeceğim arabayla bile o kadar hızlı gidemem.4.20 aracını tavsiye ederim. 20dkda havalimanında idim geçen sene
evet bugün hem sabah hem akşam bindim, şirinyerden poliklinik 1. durağa varması 50 dakika sürüyor536ya denk gelen var mı?
O zaman ilerde 30 dakikada 1e çekilebilir.evet bugün hem sabah hem akşam bindim, şirinyerden poliklinik 1. durağa varması 50 dakika sürüyor
güzergah onat tüneli-otogar yoluna alınınca o süreler de değişir.O zaman ilerde 30 dakikada 1e çekilebilir.
Tünelden sonra sarnıç veya gaziemirden şehir hastanesi hattı açılmalı.güzergah onat tüneli-otogar yoluna alınınca o süreler de değişir.
Şu anda açılmalı şimdilik çevre yolundan gider ama tünelden sonra güzergahı tünelden geçecek şekilde değiştirilebilir. Şirinyer'den parkur 50 dakika sürdüğüne göre Sarnıç'tan da tahminime göre 50 60 dakika civarı sürebilir.Tünelden sonra sarnıç veya gaziemirden şehir hastanesi hattı açılmalı.
Gaziemir içinden de dolaşması lazım. Sarnıç - Gaziemir - Karabağlar yolcusunu şehir hastanesine götürür. Tabii nasıl yaparlar bilmiyorum.Şu anda açılmalı şimdilik çevre yolundan gider ama tünelden sonra güzergahı tünelden geçecek şekilde değiştirilebilir. Şirinyer'den parkur 50 dakika sürdüğüne göre Sarnıç'tan da tahminime göre 50 60 dakika civarı sürebilir.
Bu hat niye açılmadı?227 Organize Sanayi - Bostanlı İskele hattı yeniden eklenmiş enteresan bir güzergah ile..
Bostanlı İskele -> Organize Sanayi
Ekli dosyayı görüntüle 79885
Organize Sanayi -> Bostanlı İskele
Ekli dosyayı görüntüle 79886
Gaziemir içinden de dolaşması lazım. Sarnıç - Gaziemir - Karabağlar yolcusunu şehir hastanesine götürür. Tabii nasıl yaparlar bilmiyorum.
Karabağlar için böyle daha iyi olabilir. Gaziemir hattı Sarnıç'tan kalkarak Gaziemir içini dolaşıp Beyazevler kavşağından çevre yoluna çıkar. Onat tüneli açılmadan Gaziemir hattı Yeşillik caddesi trafiğinde çok zaman kaybedebilir.539 Yenitepe Evleri-Şehir hastanesi olarak değiştirilebilir
eski halinin aynısı değil mi o227 Organize Sanayi - Bostanlı İskele hattı yeniden eklenmiş enteresan bir güzergah ile..
Bostanlı İskele -> Organize Sanayi
Ekli dosyayı görüntüle 79885
Organize Sanayi -> Bostanlı İskele
Ekli dosyayı görüntüle 79886
Anadolu Caddesi-Çiğli Hastahanesi ve Kaklıç-Ata Sanay arası gidenler ne yapsın? Büyük Çiğli'ye gidip geri mi dönsün?149 816 817 853 hatları da tramvaydan sonra çiğli hastane güzergahını pas geçmesi gerekirdi ama yapmadılar.
O hatların güzergahı aynı kalmalı.Anadolu Caddesi-Çiğli Hastahanesi arası gidenler ne yapsın?
539u ellemezlerKarabağlar için böyle daha iyi olabilir. Gaziemir hattı Sarnıç'tan kalkarak Gaziemir içini dolaşıp Beyazevler kavşağından çevre yoluna çıkar. Onat tüneli açılmadan Gaziemir hattı Yeşillik caddesi trafiğinde çok zaman kaybedebilir.
Sabah akşam tek seferli hat aslında ama ellenmese bile numarası değiştirilip benzer bir hat açılsa ya da Gaziemir - şehir hastanesi hattına 539 numarası verilse seri bozulmaz güzel olur.539u ellemezler
Tamam öyleyse otobüslerin güzergahı aynı kalsın. Peki çiğli tramvayı ne diye yapıldı? 227yi tekrar açsınlar. Eskisi gibi bostanlıdan çiğli hastaneye tek otobüs gidilsin.Anadolu Caddesi-Çiğli Hastahanesi ve Kaklıç-Ata Sanay arası gidenler ne yapsın? Büyük Çiğli'ye gidip geri mi dönsün?
227 numara da eski güzergahından gitmesin, Norm Cıvata yolundan gitsin (ki Norm Cıvata tramvaya epey uzak).Tamam öyleyse otobüslerin güzergahı aynı kalsın. Peki çiğli tramvayı ne diye yapıldı? 227yi tekrar açsınlar. Eskisi gibi bostanlıdan çiğli hastaneye tek otobüs gidilsin.
Tamam ordan gitsin ama mutlaka bu hat geri açılmalı.227 numara da eski güzergahından gitmesin, Norm Cıvata yolundan gitsin (ki Norm Cıvata tramvaya epey uzak).
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.