Sonunda açılıyor
259: Yeşilova - Bornova Metro
Hocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?Yakın Zamanda Açılak Yeni Otobüs Hatları:
* 52: Çınartepe - Kemer AKT.
* 56: Çobançeşme - Kemer AKT.
* 259: Yeşilova - Bornova Metro
* 318: Aşık Veysel - Evka 3 Metro
* 645: Yenikent - Bergama
İzmir Kent Rehberi sitesinde çıkıyor sol üstte 3 tane çizgi var ona basın sonra eshot hat ara kısmından bakabilirsinizHocam erişemediğimden soruyorum,kaynak nedir?
52-56 muhtemelen depar çalışır
645 de 643/644 gibi olur
318 i anlayamadım Aşık Veysel'den Evka 3 Metro'ya hat çok kısa olmaz mı? 338 bile boş çalışıyor çoğunlukla
Ama 259 kesinlikle şart,hem öğrenci yükünü hem de forum bornova yüküne çok önemli katkısı olur
Helal Olsun Eshota Yıllardır Otokardan Başka Otobüs Almayan Eshot Bile Mercedes Alıyor İett Anca Gitsin Akia Alsın Bunun Üzerine İett Bari Eshottan Utansın.İett Anca En Ucuzu Düşünür Çünkü Eshottan Bile Cimri Daha Elindekilerin Bakımını Düzgün Yapmaktan Aciz.Değil Mercedes Akia Dışında Isuzu,Otokar Gelse Bile Şükür Edecek Hale Getirdiler.Bundan Sonra Büyükşehirler Arasında En Kötü İşletme İett dir.Çünkü En Kalitesiz Ve En Balkımsız Araçlar İettde.Umarım İett Akıllanırda Mercedes Gibi Araçları Tercih Edip Bizi Yanıltır Hiç Sanmıyorum Ama.Akia,Temsa,Bmc Dışındaki Araçlar İett İçin Lüks ÇünküESHOT'un 2025 model yeni Mercedes solo otobüsleri!
Ekli dosyayı görüntüle 65211Ekli dosyayı görüntüle 65210Ekli dosyayı görüntüle 65209Ekli dosyayı görüntüle 65208Ekli dosyayı görüntüle 65207Ekli dosyayı görüntüle 65206
Çok fazla akia var. Diğer markalara yönelinmeli bence deHelal Olsun Eshota Yıllardır Otokardan Başka Otobüs Almayan Eshot Bile Mercedes Alıyor İett Anca Gitsin Akia Alsın Bunun Üzerine İett Bari Eshottan Utansın.İett Anca En Ucuzu Düşünür Çünkü Eshottan Bile Cimri Daha Elindekilerin Bakımını Düzgün Yapmaktan Aciz.Değil Mercedes Akia Dışında Isuzu,Otokar Gelse Bile Şükür Edecek Hale Getirdiler.Bundan Sonra Büyükşehirler Arasında En Kötü İşletme İett dir.Çünkü En Kalitesiz Ve En Balkımsız Araçlar İettde.Umarım İett Akıllanırda Mercedes Gibi Araçları Tercih Edip Bizi Yanıltır Hiç Sanmıyorum Ama.Akia,Temsa,Bmc Dışındaki Araçlar İett İçin Lüks Çünkü
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.