240a denk geldiniz mi?136 girne konutlarına ağzına kadar dolu geldi keza 535 te aynı şekil.
Doluydu o da baya ama ağzına kadar dolu olmadığı için yazmamıştım. Geçen 240 da adım atamamıştım.240a denk geldiniz mi?
Yağmurlar başlayınca Millet izban ve metroya yığılıyor. İzbanda aktarma kalkınca yolcu azalır diyenlere gülüyordum.Egekent 2'den Halkapınar'a kadar izban işkence oldu 07.30'da bindim. Ata sanayide çakıldı Demirköprü'de binemeyenler oldu Halkapınar'a kadar hep böyle tıklım tıklım gitti. Metro da çok gecikti o da kesin çakılı olacak herkes binemeyecek.
912 için ilk duraktan çakılı olarak kalkmasını bekliyordum 800 içinde ona benzer düşüncem vardı ne yalan söyliyim.Yağmurlar başlayınca Millet izban ve metroya yığılıyor. İzbanda aktarma kalkınca yolcu azalır diyenlere gülüyordum.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.