Bir tane daha 136 geçti diğeri geçeli 10 dakika oldu bu da çakılı. 847 de şimdi baya kalabalık geçiyor.
Bu hat bide bu hafta açıldı ve şimdilik çok bilinmese bile iş yapıyor çünkü evka 1 cidden çok kalabalık öğlen bile 875 ler çakılı gidiyor alışınca 284 favori hatlardan olacaktır284 Çağrı durağına 40-45 kişiyle geldi Konak istikametine öyle gitti ESHOT ilk defa doğru karar aldın ve bunu açtın
@Hermes hocam hoşgeldiniz özlemiştik sizi çok284 Çağrı durağına 40-45 kişiyle geldi Konak istikametine öyle gitti ESHOT ilk defa doğru karar aldın ve bunu açtın
Sağolun, ama biraz daha özleneceğim, gibi, haftadan haftaya geleceğim@Hermes hocam hoşgeldiniz özlemiştik sizi çok
Yazın biter en azındanSağolun, ama biraz daha özleneceğim, gibi, haftadan haftaya geleceğim
Aracı kiraladın mı dün banada öyle olmuştu 2 3 durak tek kişi gittim sonra bindiler tabi214 sadece ben ve 1 kişi var araç temsa
214 sadece ben ve 1 kişi var
830, 976 ve 318 anıları...Aracı kiraladın mı dün banada öyle olmuştu 2 3 durak tek kişi gittim sonra bindiler tabi![]()
Yazdıktan 1 durak sonra amca da indi Rektörlüke kadar Merkezdeki köprünün ordan tek geldimAracı kiraladın mı dün banada öyle olmuştu 2 3 durak tek kişi gittim sonra bindiler tabi![]()
17.45’te kalkması gereken 358’i 18.16’da kalkarken gördüm. Lakin genel olarak peronlarda aşırı kuyruk yoktu. Belli oluyor ki Eshot hatlara bugün ek otobüs vermiş.Bornova metroda ki her hat çakılı şu an..
Ek sefer verdiğini sanmıyorum trafik aşırı yoğun 1.30 saat geç kalkan araçlar var17.45’te kalkması gereken 358’i 18.16’da kalkarken gördüm. Lakin genel olarak peronlarda aşırı kuyruk yoktu. Belli oluyor ki Eshot hatlara bugün ek otobüs vermiş.
Ek sefer verdiğini sanmıyorum trafik aşırı yoğun 1.30 saat geç kalkan araçlar var
Bugün Menemen'de yağmurdan dolayı ve öğrencilerden dolayı Koyundere,Gazi Mah. ve Egekent 2 hatları çakılıydı. Trafikten dolayı 136-140-240 akşamları çakılı geçti ama Bayraklı tünellerindeki kazadan dolayı Bornova ve Karşıyaka hatlarına ek sefer verdiler. Kazadan dolayı bir süre Girne bulvarında sıkışıp kaldık. Bornovada gördüğüm kadarıyla 390 arka arkaya 3 tane geldi hepsi doluydu.Bornova metroda ki her hat çakılı şu an..
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.