Tema düzenleyici

İzmir - Eshot/İzulaş/İztaşıt Hatlarında Güncel Yoğunluk Durumu

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Desinler
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Deü hastanesi metro çıkışı neden 1 tane yapıldı ki acaba ? Eski istasyonlarda en az 4 çıkış var ama yenilerde en fazla 2 galiba. 4 çıkış olsaydı biri hastaneye daha yakın yapılırdı.

Deü hastanesi metro çıkışı neden 1 tane yapıldı ki acaba ? Eski istasyonlarda en az 4 çıkış var ama yenilerde en fazla 2 galiba. 4 çıkış olsaydı biri hastaneye daha yakın yapılırdı.
Caddenin Korutürk kısmında asansörlü var, oraya merdiven de yapabilirler bence, hani, sadece yürümeyen bile olsa,

879

-2009 BMC'si boldur

-Mesaiyi saat 4 ile açar,akşam 8'e dek tüm seferleri paket gider

-Yukarıdaki maddeyi önlemenin tek yolu, otobüse Esentepe'den binmektir, yoksa F. Altay'da ezilebilirsin

-İçerisinde 5'ten fazla okullu vardır

879

-2009 BMC'si boldur

-Mesaiyi saat 4 ile açar,akşam 8'e dek tüm seferleri paket gider

-Yukarıdaki maddeyi önlemenin tek yolu, otobüse Esentepe'den binmektir, yoksa F. Altay'da ezilebilirsin

-İçerisinde 5'ten fazla okullu vardır
Sanırım tam bir eziyet hattı 2009 procity ve kalabalığı ile birlikte

517 de Metin Oktay'a kadar yardımcı olur ama sefer saatleri sıkıntı, sizdeki, 648 gibi düşün
648 MÜKEMMEL İŞLEVSİZ bir hat bir keresinde hastaneden dönerken 748 ve 749 arka arkaya gitti 648 ve 658 geldi baktım 648 de gazi mahallesi koyundere falan yazıyor ama 748den bile çok dolanıyor hastaneden koyundere fatih cami ye 40 dk civarı geldik özellikle yeşilpınara,tokinin altına,gölcük mahallesine ve esatpaşaya giriyor oralara girmesi yolunu çok uzatıyor yeşilpınar ve gölcük için menemenden başka bir hat açılabilir gölcükde son durak yapabilir.

648 MÜKEMMEL İŞLEVSİZ bir hat bir keresinde hastaneden dönerken 748 ve 749 arka arkaya gitti 648 ve 658 geldi baktım 648 de gazi mahallesi koyundere falan yazıyor ama 748den bile çok dolanıyor hastaneden koyundere fatih cami ye 40 dk civarı geldik özellikle yeşilpınara,tokinin altına,gölcük mahallesine ve esatpaşaya giriyor oralara girmesi yolunu çok uzatıyor yeşilpınar ve gölcük için menemenden başka bir hat açılabilir gölcükde son durak yapabilir.
Eshotun böyle birçok hattı var ve bu hatlar sefer azlığından ve hafta sonu çalışmamasından dolayı fazla tercih edilmiyor mesela örnek olarak 810 da böyle. Bence insanlar 346 beklerken 810 gelirse biner ama sadece 810'un geçtiği duraklardan binecek olanlar 810 beklemek yerine biraz fazla yürüyüp 346'ya binmeyi tercih ederler. Böyle hatlar genellikle sadece diğer hatların yoğunluğu azaltmak için biraz işe yarıyor onun dışında seferlerinin az olması zaten sıkıntı.

DEÜ hastanesi durağında çok fazla yolcu oluyor cidden metroda hastaneye çok uzak yapılmış engelli ve yaşlılar için diyorum. Bu arada 969 ve 671 in yolcusunda azalmış okullar açıldı 969 solo hala ve 671 de gittim geldim akşam üzeri çok fazla yoğunlık oluşmadı şöför beyde aynısı dedi 671 in yolcusu çok fazla azaldı diye.
Katılmıyorum. Çünkü dokuz eylül tam açılmadı ayrıca Narlıdereye metro gittiği için Bucada çoğu insan üçyoldan aktarma yapıyor artık. 671 ayrıca pik saatlerde yine kalabalık. 690 671'in yolcusunun en az yüzde 30'unu taşıyor.
551 çoğu Balçovalıyı, taşıyordur herhalde
Pik saatlerde çakılı geliyor Balçovadan. 480 ve 969 la denk gelirse ikisinden birini boş getiriyor. Deü hastanesi durağıda yaşlılardan dolayı kalabalık oluyor. Genç tayfa ve çalışanlar metroyu kullanıyor. Zaten sabah,öğlen ve akşam saatleri çağdaş ve deü hastanesi en çok binilen durak oluyor.

800 ün sırası caddeye taşmak üzere öyle bir sırası var şu an
268 267 585 565 çakılı kalkıyor.
Okullar açılınca gördük ki 800-608-602 Bornova-Karşıyaka-Çiğlide otran öğrenciler çok kullanıyor demektir. Çünkü geçtiği yerlerde Turan,Salhane dışında izban duraklarına erişim uzak halilyle bu iztaşıt hatları daha çok işlerine geliyor diyebiliriz.

Okullar açılınca gördük ki 800-608-602 Bornova-Karşıyaka-Çiğlide otran öğrenciler çok kullanıyor demektir. Çünkü geçtiği yerlerde Turan,Salhane dışında izban duraklarına erişim uzak halilyle bu iztaşıt hatları daha çok işlerine geliyor diyebiliriz.
Cuma günü turandaydım 330 geldi ve içindeki öğrenci yolcular vardı hepsi bir anda indi durakta beklemeye başladılar. 608 veya 602 otogardan sonra metroyu görse daha iyi olmaz mı 800 e yardım amaçlı 830 var ama bana mı denk geliyor bilmiyorım hep boş geçiyo 800ler full dolu. 830 GKÖ sisteminden çıkarılırsa yolcu toplar diye düşünüyorum. Dün tınaztepe de işim var 690 2 defa çakılı geldi 290 da çakılı geldi. 515 de yolculuk etmiştim yolcusu vardı dokuzçeşmelerin orda mükemmel bir trafik vardı kampüse giden her otobus 465 490 vs çakılıydı hep umarım buca metrosu orayı hafifletir.

249a binmedim durak paket halinde şuan 168 geldi Otokar körüklü yok arkası bile doluydu çakılı Atatürk Mh.sinde 7 dakika yine 168 var onada binemem gibi geliyor mecbur 249da yok 568e bincem para yok olsa dolmuşa binerdim de şuanda çaresiz bekliyoruz 168 seferleri yetersiz arttırılmalı olmuyor böyle yada Alsancak Gar Lozan hattı açılsın %90 aynı güzergahtan ki toplasın yolcuyu brn şuanda okula geç kaldım maalesef

2.si de durmadı küfür yağdırmak istiyorum eshota Öbürü de durmaz Oha 568te çakılı Allahım bu ne ya sen bana sabır ver delircem

249 boş biraz 168 vardı arkada hatta bizim şoför aradı dur dedi o derece o da dolu muhtemelen

Cuma günü turandaydım 330 geldi ve içindeki öğrenci yolcular vardı hepsi bir anda indi durakta beklemeye başladılar. 608 veya 602 otogardan sonra metroyu görse daha iyi olmaz mı 800 e yardım amaçlı 830 var ama bana mı denk geliyor bilmiyorım hep boş geçiyo 800ler full dolu. 830 GKÖ sisteminden çıkarılırsa yolcu toplar diye düşünüyorum. Dün tınaztepe de işim var 690 2 defa çakılı geldi 290 da çakılı geldi. 515 de yolculuk etmiştim yolcusu vardı dokuzçeşmelerin orda mükemmel bir trafik vardı kampüse giden her otobus 465 490 vs çakılıydı hep umarım buca metrosu orayı hafifletir.
Metro dediğiniz Bornova metroya uğramasından bahsediyorsanız 608 kesinlikle uğramalı viyadük üstünden geçeceğine yan yoldan geçip Bornova metroya uğramalı ama 602 için gerek yok zaten 800 var ama 608 farklı yerlerden geçtiği için Bornova metroya uğramalı.

Metro dediğiniz Bornova metroya uğramasından bahsediyorsanız 608 kesinlikle uğramalı viyadük üstünden geçeceğine yan yoldan geçip Bornova metroya uğramalı ama 602 için gerek yok zaten 800 var ama 608 farklı yerlerden geçtiği için Bornova metroya uğramalı.
Evet Bornova metrosundan bahsetmiştim 800den de yolcu alır diye düşünüyorum

Özellikle 608 geçse @dragi35 in semti egekent 2 de 428 i müthiş rahatlatır. Zaten 290-330 Karşıyaka-Bostanlı her öğrenci için aktarmaya uygun hatlar. 543 te bir nevi öğrenci hattı diyebiliriz.
660 hattı da Bornova'ya uğrasın o zaman, o da sağlam yolcu çekiyor kendine

Geri
Üst Alt