Sanmıyorum böyle bir şey olacağını, TCDD ortaklı şirkete yapmazlar.Geçmiş olsun Gençlik inşallah kayyum atamazlar.
Sanmıyorum böyle bir şey olacağını, TCDD ortaklı şirkete yapmazlar.Geçmiş olsun Gençlik inşallah kayyum atamazlar.
Napıcaklar TCDD'yi icraya mı vereceklerDevlet o parayı kuruşuna kadar alır. alamadığı takdirde gör bakalım neler oluyor.
İş buradan siyasete gidiyor gibi ama İstanbul'a bile atanmadığını varsayarsak, sırf İzban için böyle birşey yapmazlar.İzmir BŞB'ye Kayyum atanırsa İzban'ada atılmış sayabiliriz.
TCDD’yi icraya verirlerse malum U İzmir halkına atılacaktırNapıcaklar TCDD'yi icraya mı verecekler![]()
![]()
Hocam unutmayın TCDD ile İzBB ortak pay sahibi. TCDD'yi icraya da verecekler mi acaba?
Çift akuple edilmeye uygunsa Cumaovası-Menemen arasına uygunBu arada Gaziray'da çalışacak setlerin Gaziemir-Çiğli arasında çalışması mümkün mü?
Çokta kar etmiyor özellikle değişen tekerleklerin yeniden kullanmadıkları için zarar en çok ordan, dönüşüm tesisi kurulması veya farklı şekilde ekonomik değer elde etmeleri gerekiyor.TCDD’yi icraya verirlerse malum U İzmir halkına atılacaktır
İzban kâr ediyor zaten TCDD ondan dolayı uğraşmıyor
3 vagon Tepeköy-Selçukta oluyor.Değerli forumdaşlarım bunu hemen görmelisiniz izbanda 3 vagonlu sefer var !!!Ekli dosyayı görüntüle 93018
O zaten oluyor ama bugün Tepeköy - Aliağa arası seferlerde de vardı. İlk defa normal seferlerde 3 vagon görüyorum inşallah yarın sabah da böyle bir şeyle karşılaşmayız.3 vagon Tepeköy-Selçukta oluyor.
aaa binen oldu mu peki bu 3 vagonlu seferlereO zaten oluyor ama bugün Tepeköy - Aliağa arası seferlerde de vardı. İlk defa normal seferlerde 3 vagon görüyorum inşallah yarın sabah da böyle bir şeyle karşılaşmayız.
Tam da 25 TL'ye çekilseydi bari zaten insanlar 90 dakika aktarmasız biniyor.Tahmin ettiğimiz gibi öğrenci fiyatı ve km başı ücret düşmüş. Tam bilet aynı ama km tarifesi geçmişteki gibi uygun olucak.
6 hatta 5 yaşta öğrenci sayılmalı 5 yaş 1.sınıf oluyor zamanında 6 yaştı metro ve izban zorluk çıkarıyordu şimdi metronun turnike altına bile sesi yok yazıklar olsun 65 Yaş üstü de artık ücretli olsun ne yapıyım yasayı gezmek için biniyorlarTahmin ettiğimiz gibi öğrenci fiyatı ve km başı ücret düşmüş. Tam bilet aynı ama km tarifesi geçmişteki gibi uygun olucak.
5 yaşa 1.sınıf dendiğini ilk kez görüyorum.6 hatta 5 yaşta öğrenci sayılmalı 5 yaş 1.sınıf oluyor zamanında 6 yaştı metro ve izban zorluk çıkarıyordu şimdi metronun turnike altına bile sesi yok yazıklar olsun 65 Yaş üstü de artık ücretli olsun ne yapıyım yasayı gezmek için biniyorlar
@Atabey iyimisin 5 yaş nasıl 1.sınıf oluyor.6 hatta 5 yaşta öğrenci sayılmalı 5 yaş 1.sınıf oluyor zamanında 6 yaştı metro ve izban zorluk çıkarıyordu şimdi metronun turnike altına bile sesi yok yazıklar olsun 65 Yaş üstü de artık ücretli olsun ne yapıyım yasayı gezmek için biniyorlar
Km başı ücretle 25 TL vermiş gibi oluyor zaten. Tcdd hat kirasını azaltınca 90 dk aktarma olucak.Tam da 25 TL'ye çekilseydi bari zaten insanlar 90 dakika aktarmasız biniyor.
@Atabey iyimisin 5 yaş nasıl 1.sınıf oluyor.
5 yaşa 1.sınıf dendiğini ilk kez görüyorum.
TÜİK misin sen'05-'06-'07 lilerin ilkokula başladığı 2012 yılında, 5 yaşında okula başlamış olan 2005'li fazlaca vardı. Buradan dolayı 5 yaşında 1.sınıf olabilir.
Ki zaten 1. sınıfa başlama yaşı yasal olarak 5,5 (66Ay).
'06lıyımTÜİK misin sen
Tüik olsa yalan söylerdiTÜİK misin sen
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.