Katip Çelebi Durağı Artık Açılmalı?
yapım aşamasında daha istasyon döşemeleri,kart dolum istasyonları,gişeler,validatörler,istasyon girişleri ayarlanacak belki 23 nisana olmadı 19 Mayıs a falan yetişir diye düşünüyorum.Katip Çelebi Durağı Artık Açılmalı?
M3 galiba Konak ve Stadyum olarak iki kolda açılacak M3a ve M3b şeklinde. Halkapınar M1,M4, M5 ve izban ile birlikte baya kalabalık olacak eğer M4 Bornova yönünde yapılmazsa.M3 ilk başta Stadyum'dan geçecekti ama o proje iptal edildi diye hatırlıyorum, şu anda bile Halkapınar aktarma merkezi oldukça kalabalık, yeni metro hatları yapıldığı zaman Halkapınar'ın yükünü taşıyabilir mi?
Sözde 2025'te açılacaktı ama 2026'ya kaldı.yapım aşamasında daha istasyon döşemeleri,kart dolum istasyonları,gişeler,validatörler,istasyon girişleri ayarlanacak belki 23 nisana olmadı 19 Mayıs a falan yetişir diye düşünüyorum.
1 senedir orda hareket gormuyorum ilk baslarda calisanlar vardi artik hic birsey yok orda oyle duruyoryapım aşamasında daha istasyon döşemeleri,kart dolum istasyonları,gişeler,validatörler,istasyon girişleri ayarlanacak belki 23 nisana olmadı 19 Mayıs a falan yetişir diye düşünüyorum.
evet bende görmüyorum. İşçiler ordan sıkılmışlarsa lütfen bizim buraya gelip istasyona başlasınlar1 senedir orda hareket gormuyorum ilk baslarda calisanlar vardi artik hic birsey yok orda oyle duruyor
evet birde o uçları sarı olan demirler vartek orada olan sey iki tane platform bir ust gecit (zaten vardi) ve birkac kulube
128 katip çelebiye çekilse nasıl olur ?Aslında katip çelebi istasyonu daha önceden de yapılabilirdi çok geçe bırakılmış. Üniversite açılmadan da iş görürdü Harmandalı ve Balatçık'da oturanlar istasyona yürüyüp oradan izbana binerlerdi şu anda Jandarma ve Eski Sinema durağından izbana gitmek için 128'e 295'e binenler oluyor istasyon olsaydı buna çok gerek kalmazdı.
Çekilirse 912'nin de çekilmesi gerek yoksa 912'ye aktarma yapılamaz 428'e daha çok yük biner.128 katip çelebiye çekilse nasıl olur ?
M4 hattında gelen metronun biri Konak diğeride M1 in raylarını kullanarak Evka-3 e gitse ?M3 galiba Konak ve Stadyum olarak iki kolda açılacak M3a ve M3b şeklinde. Halkapınar M1,M4, M5 ve izban ile birlikte baya kalabalık olacak eğer M4 Bornova yönünde yapılmazsa.
912 nin zaten çekileceğini düşünüyorum.Çekilirse 912'nin de çekilmesi gerek yoksa 912'ye aktarma yapılamaz 428'e daha çok yük biner.
geceleme hatları varsa olabilir.M4 hattında gelen metronun biri Konak diğeride M1 in raylarını kullanarak Evka-3 e gitse ?
Yani mesela 10.00 da Konak metrosu geliyor 10.05 de Evka-3 Metrosu geliyor ? yani bir Konak bir Evka-3 şeklinde olsa
M1 raylarına girerse çok karışıklık olabilir. Galiba M2 de bu yüzden M1 raylarına giremeyecek.M4 hattında gelen metronun biri Konak diğeride M1 in raylarını kullanarak Evka-3 e gitse ?
Yani mesela 10.00 da Konak metrosu geliyor 10.05 de Evka-3 Metrosu geliyor ? yani bir Konak bir Evka-3 şeklinde olsa
749 da çekilebilir zaten şu anki Ulukent'e gidişiyle İKÇÜ'ye gidişi arasında çok büyük bir parkur süresi farkı olmaz.912 nin zaten çekileceğini düşünüyorum.
M1 ve diğer hatların birleşme fikrini tamamen unutun. Sistemleri birbirinden taban tabana zıt. Örneğin M1’de 3. Ray varken M2 ve sonrasında İstanbul’daki yeni hatlar gibi yukarıdan alacak. Keza sistem sürücüsüz ve muhtemelen boyut (ray açıklığı aynı olsa da genişlik ve peron yüksekliği muhtemelen farklı olacaktır) farkı da vardır.M1 raylarına girerse çok karışıklık olabilir. Galiba M2 de bu yüzden M1 raylarına giremeyecek.
M4 nerede sonlanmalı sizce ?M1 ve diğer hatların birleşme fikrini tamamen unutun. Sistemleri birbirinden taban tabana zıt. Örneğin M1’de 3. Ray varken M2 ve sonrasında İstanbul’daki yeni hatlar gibi yukarıdan alacak. Keza sistem sürücüsüz ve muhtemelen boyut (ray açıklığı aynı olsa da genişlik ve peron yüksekliği muhtemelen farklı olacaktır) farkı da vardır.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.