Bu Siteyi Ziyaret Etmek İçin Lütfen Tarayıcınızda JavaScript'i Etkinleştirin.

İstanbulda Öho Olmasa İstanbulda Ulaşım Nasil Olurdu? | WowTurkey Kaliteli Genel Forum Sitesi Bilgi Resim Ulaşım

İstanbulda Öho Olmasa İstanbulda Ulaşım Nasil Olurdu?

Resmi kurumda disiplin düzen olur. İETT tek olması daha verimli olacaktır. Şoförler değişimli çalışacağı için daha rahat ulaşım olur. Grev gibi olaylar minimuma düşerdi ve şoförüne maaş verdiğin sürece ulaşım hiç durmazdı. Kafaya göre sefer iptali de olmazdı. 1 ay bile deneseler çok rahat olur

303 hattı da ÖHO'ya bağlı değildi 90'lara kadar. Araçlar O303 (1-2 adet O302 vardı) ile Silivri Birlik olarak çalışıyordu. O zamanlar araçlar Topkapı Otogarı'ndan kalkardı. O otogar kapandı, 303'ler Yenibosna'ya kaydı. Hey gidi günler. (Tabi ben göremedim o zamanları.)

303 hattı da ÖHO'ya bağlı değildi 90'lara kadar. Araçlar O303 (1-2 adet O302 vardı) ile Silivri Birlik olarak çalışıyordu. O zamanlar araçlar Topkapı Otogarı'ndan kalkardı. O otogar kapandı, 303'ler Yenibosna'ya kaydı. Hey gidi günler. (Tabi ben göremedim o zamanları.)
Yenibosna kalkışlı zamanları güzeldi. Silivri tarzı yüksek tabanlı araçları ilk defa o peronlarda görmüştüm ve çok şaşırmıştım

• Beğen
Tepkiler: Karatas10
Burada bahsettiklerim şöyle:

Öho olmayacak ama ÖHO'nun araç sayısı kadar İETT'nin envanterine ekstra eklenmiş hali. Örneğin ekstra 3000-4000 araç. Körüklü solo vs

Arkadaşlar ÖHO olmasaydı olmazdı diyenler ÖHO araçlarını geçir İETT bünyesine şöförlerini de İETT şöförü standardına getir. ÖHO kavramı kalkmış olur. Ulaşım sorunu da olmamış olur böyle bir durumda 500T de solo otobüs sayısı yok denecek kadar az olur çoğu hatta şu anki C-5 ÖHO ları olur

Silivri Bölgesi'ndeki araçlara bir şey olmaz ÖHO kavramı kalkarsa. Zaten daha önceden grev oldu ve Silivri otobüsleri bu greve katılmamışlardı. Yani ÖHO kalksa bile Silivri otobüsleri çalışmaya devam eder.

Arkadaşlar ÖHO olmasaydı olmazdı diyenler ÖHO araçlarını geçir İETT bünyesine şöförlerini de İETT şöförü standardına getir. ÖHO kavramı kalkmış olur. Ulaşım sorunu da olmamış olur böyle bir durumda 500T de solo otobüs sayısı yok denecek kadar az olur çoğu hatta şu anki C-5 ÖHO ları olur
Ada ‘ da fayton çalıştıranlara para verip durumu çözmüşlerdi , aynısı öho esnafına da yapılabilir ama çok büyük bir bütçe gerekir.

Bir de öho ya şu saatlerde çalış diyorsun çalışıyor , şoförünün yakıtını bakımını kendi yapıyor. İETT bunları da üstüne alırsa iş yükünü çok arttırmış olur . İETT yöneticileri de böyle bir şeyi istemez diye düşünüyorum

Kimse kusura bakmasın ama öho İstanbul ulaşımında en büyük katkıyı gösterenlerdir her ne kadar içlerinde çürük te olsa bunu değiştirmiyor hatta tam tersi disiplinsizlik iett şoförlerinde daha fazla buna iptal edilen seferlerden de öğreniyoruz ayrıca öho şoförleri İETT şoförlerinden hem daha fazla çalışıyor hem daha az maaş alıyor ondan sonra tabi ki grev yaparlar paralarını da geç veriyorsun adamların ne yapsınlar bu durumda çalışma isteği kalmıyor ve böyle sorunlar ortaya çıkıyor

Konu görüntüleyen kullanıcılar

Wowturkey.Net Forum Sitesi, Türkiye’nin en büyük fotoğraf paylaşım sitesi olmasının yanı sıra bilgi paylaşım forum sitesidir. Kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunmak amacıyla aralıksız olarak hizmet vermektedir. Amacımız, birçok insanın arayıp ulaşamadığı bilgilere ücretsiz olarak ulaşmasını sağlamaktır. Resim, ulaşım, genel forum ve şehir altyapı paylaşımlarının arandığı kaliteli forum sitesine hoş geldiniz.

Yasal Uyarı

• WowTurkey.net 5651 Sayılı kanun kapsamında BTK tarafından onaylı yer sağlayıcı'dır. Bu sebeple içerikleri kontrol etme ya da araştırma yükümlülüğü yoktur. Hukuka ve mevzuata aykırı olduğunu düşündüğünüz içeriği [email protected] adresinden bildirebilirsiniz. Kısa sürede dönüş yapmaya çalışacağız.