Neticede hiçbiri ölümlü değildi. Koç'lar ihaleye girmeyecek, biz de buna inanacağız.
Beklemede kalın görün ne akia ne Otokar alınmayacak iett ye ben bu kadar söylüyorumNeticede hiçbiri ölümlü değildi. Koç'lar ihaleye girmeyecek, biz de buna inanacağız.
Doğrudur. Bu bakımdan ilk sırada tercih edilmeyebilir bilhassa metrobüs için. 12 metrelikler bu kadar sene iyi dayandılar gerçi ama metrobüs konusunda aynı performansı gösteremediler.İşte o teslimattan sonra daha alınmaz çünkü Otokar 3 büyük kazaya karıştı o yüzden ne iett almak ister ne de Otokar satmak ister
Eveet kesinlikle! Evet metrobüs için Akia çok kötü bir tercih değil ama 12 metrelikler için Akia tercihi kötü bir sürpriz oldu ne yazık ki. Bu araçların Otokar Kent'ler kadar dayanacağını da düşünmüyorum.12 metreliklerde de Akia’nın alınması benim açımdan büyük bir hayal kırıklığı oldu. Bence 12 ve 18 metrelik araçlarda Otokar'ın alınma ihtimali var. Bu şehirde özellikle 18 metrelik Otokarları görmek istiyorum.
Tabela sıkıntısının yanında içinin biraz dar olması aracı 10 metreymiş gibi hissettiriyor. Karsanlar kadar dar değil elbette.Akia'yı neden sevmiyorsunuz anlamıyorum tabi kişisel tercih ama yani iett nin aldığı akia'lar gayet iyi ve sağlam yolda cok az kaldılar ve motoru falan her şeyi gayet iyi metrobüs konusunda şu an en iyilerden capacity hâlâ canavar gibi çalışıyor orası ayrı tabi ki de sololarda ise onlarda gayet iyi ve teknoloji konusunda üst seviye ve motoru yine çok iyi açıkçası eski modellere bakıp yenileri yargılamak bana çok doğru gelmiyor ve şu anda akia otokardan daha iyi
Sırf tabela içinse birşey diyemeyeceğimTabela sıkıntısının yanında içinin biraz dar olması aracı 10 metreymiş gibi hissettiriyor. Karsanlar kadar dar değil elbette.
Otokar sadece tabelasıyla akiaya fark atar. Sırf tabelası için bile bunlara binilir.![]()
İETT Otokar’larında Luminator tabela var,fark atması normal.Otokar sadece tabelasıyla akiaya fark atar. Sırf tabelası için bile bunlara binilir.![]()
Hepsinde durum böyle değil ama parlaklığı az ve okunurluğu zor olduğu için sıkıntılı bir durum. A3004'te durum daha kötü.Sırf tabela içinse birşey diyemeyeceğim
Sadece tabela değil tabi, benimki basit bir örnek.İETT Otokar’larında Luminator tabela var,fark atması normal.
Evet akiaların tabela konusunda haklısınız lakin diğer özellikleri otokardan daha iyi şanzıman olsun motor gücü olsunHepsinde durum böyle değil ama parlaklığı az ve okunurluğu zor olduğu için sıkıntılı bir durum. A3004'te durum daha kötü.
Eğer olursa eski araçları 142 bölgesine gelse çok güzel olur.A-1544/1549/1554/1612/1626/1627 ve A-1628'in 2025 Conecto olmasını da isterim şahsen araçların hepsi temsadan 0 km 2022 model New Conecto olmuşlardı model yükseltseler hiç te fena olmaz
İmkansız oEğer olursa eski araçları 142 bölgesine gelse çok güzel olur.
Farkındayım. Bölgenin durumu çok kötü. Var olan 2012 model araçlarla idare ediyorlar.İmkansız o
2021 yılında Mercedes CapaCity ve MAN lion's city testleri yapılmıştı. O araçlar iyiydi.Ya açıkçası belli olmuyor. Ben de isterim filo Mercedes, Man ve Isuzu gibi sağlam araçlarla dolsun ama gerçekten belli olmuyor. Metrobüs için Otokar Kent XL alınması gibi. Hesapta Otokar yoktu![]()
Arkadaşlar burada alınmasını istediğiniz otobüsler yazıyoruz site denetçilerinden rica ediyorum lütfen gereksiz mesajları siler misiniz? Şimdiden hayırlı cumalar ve ramazanlar.2021 yılında Mercedes CapaCity ve MAN lion's city testleri yapılmıştı. O araçlar iyiydi.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.