32 -> A3077
32T -> O1246
32T -> O1246
Hiç D-3 Bölgesinin çift katlılarının çalıştığı hatlara yolum düşmüyor ama düşerse mutlaka Uygar Abinin aracına D-171'e binmeye çalışacağım.E-57 -> D-171
Uygar Aktürk'ün 2021 Model Çift Katlı Akia'sıyla Esenkent -> Bakırköy arası tam sefer yapmaktayım
Bugün de 2 tane AÖF sınavım vardı. Ona gidip geldim5 tane Açıköğretim sınavım vardı. Sabah ona gidip geldim.
89S -> A-1819 - 2025 BMC Procity TR Plus - Söğütlüçeşme > Boru Sanayi arası
98 -> A-1837 - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF - Yeldeğirmeni > Diş Hastanesi arası
İyi gezmişsiniz astsubayım. Pazarları salı pazarında antika pazarı kuruluyor bit dahaki pazar onu da ziyaret edebilirsiniz. 8 veya 8A’yla gidilebiliyor. Metrobüsten gitmenizi önermem çok uzakBugün de olan AÖF sınavıma gittim.
AÖF sınavıma giderken Süreyya Plajı-Feneryolu arası Marmaray 2012 model Hyundai Rotem CRA 08'e bindim.
Sınav bittikten sonra da Kadıköy'e gezmeye gittim ve sonra eve döndüm.
14ES hattında C-516 kodlu 2025 model Otokar Kent LF ile Marmara Üniversitesi Göztepe Yerleşkesi-Kadıköy Çarşı arası yolculuk yaptım. Araçta daha 2 aylık 2025 Kasım'da alınmıştı ve bölgesindeki tek Otokar ama ilk Otokar mı bilmiyorum belki eskiden Otokar Kent 290LF/LF alınıp başka bir markayla değişmiş olabilir mi onu bilmiyorum. Ayrıca 2025 model Otokar Kent LF'a ilk defa binmiştim bu zamana kadar en yeni binmiş olduğum Otokar Kent LF 2024 modeldi.
16D hattında Kadıköy-Süreyyapaşa arası D-028 kodlu 2024 model Akia Ultra DD ile yolculuk yaptım. En son çift katlı Akia'ya 2023 Mart'ta binmiştim çok uzun süre sonra Akia Ultra DD'ye binmek beni mutlu etti ve Akia Ultra DD'leri çok seviyorum keşke D-1 Bölgesinde çoğunluk olsalardı. Daha önceden binmiş olduğum Akia Ultra DD 2019 model olan D-026'ydı bu bindiğim ise 2024 arada 5 yıl fark var ama içinde bir fark göremedim nedense. Ayrıca en yeni 2 Akia Ultra DD'den birisi diğeri de D-3 Bölgesindeki 2024 model olan Akia Ultra DD. Nedense D-2 Bölgesinde Akia Ultra DD'ler çok fazla olmasına rağmen hepsi 2019 model daha üstü Akia yok.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.