Bense her gün tabanvayla evime gidiyorum 
A-1756 şoförü de B5283 şoförü gibiydi. Tavırları sertti.98S-1 -> B5136
2017 Model BMC Procity TR ile Huzur Caddesi -> K.S.S. Hastanesi arası seyahat ettim.
98S -> B5283
2017 Model BMC Procity TR ile Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi -> Huzur Caddesi arası seyahat ettim.
Gördüğüm en ters şofördü. İlk duraktan binerken binebilir miyiz diyen birine "Tabela açık" diye tersledi. Sanki tabelayı sormuşlar gibi. Yolda biri X yerinden geçiyor mu diye sorunca onu da tersledi yolcu soru da mı soramayacağız diye karşılık verince hafif tartıştılar. Otobüs dolu diye 2 durakta hiç hızını yavaşlatmadan basa basa gitti
79K - B5036 şuan çok sert ve hızlı sürüyor şoför bey içim dışıma çıktı bune be
Arıza mesajını görünce Mart'ta attığım üstteki mesajım aklıma geldi ne günlerdi benim için36AS'de Taşoluk Peronlara 3 durak kala bozulan B5036 yerine o an 36C için Arnavutköy Peronlarda olan B5257 verildi. Aracın Arnavutköyden Taşoluk Peronlara gitmesinden dolayı 20:00 seferi 10 dakika rötarlı kalktı. "TAŞOLUK PERONLAR durağından başlayacak 20:00 seferi 10 dk. geç hareket edecek şekilde düzenlenmiştir."
Ekli dosyayı görüntüle 85800
Ekli dosyayı görüntüle 85799
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler için [email protected] mail adresi üzerinden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.