B-1760 -----> 41E
Araç demin kapı donanımı hatası verdi göstergedeUzun zamandır merak ettiğim araca sonunda bindim B-1896 Conecto ---->29D
Aracın göstergesinde "AKÜ ŞARJI YOK" hatası ile yola devam ediyoruz ayrıca hani sinyal kolunun sağında bir kol daha olur ya bunda o YOK işte birde aracın kokpiti Türk bayrağı dolu çok hoşuma gitti
+89A -> A-1716 - 2025 Otokar Kent LF
98KM -> M4517
98 -> A-1850 - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF
O kol retarder kolu imiş ancak araçta retarder frene bağlı olduğu için yokmuş şöför abimiz anlattıUzun zamandır merak ettiğim araca sonunda bindim B-1896 Conecto ---->29D
Aracın göstergesinde "AKÜ ŞARJI YOK" hatası ile yola devam ediyoruz ayrıca hani sinyal kolunun sağında bir kol daha olur ya bunda o YOK işte birde aracın kokpiti Türk bayrağı dolu çok hoşuma gitti
Bunların en arka kısmı sauna gibi yanıyorŞuan 89 -> A-1823 2013 Model Temsa Avenue LF
çok güzel titriyoruz. Bacaklarıma kramp girecek
Hocam bu şekilde ayrıntılı yazılar çok güzel açıklayıcı oluyor. Araç harap olmuş ağlayanı yok98D -> A-1800
Bölgedeki en iyi otobüs ileKlinik -> Bağcılar Meydan arası seyahat etmekteyim.
Bu aracın çok sorunu var. En arka koltukta oturdum yine. Otobüs resmen çürümüş, üzerine beton kaplamışlar, bazı kapaklarında yamulmalar var, çok kirli.
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.