Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Otobüsü/Metroyu Kullandım?

Yarın dönerken 146 -> A-1506'ya binmeyi düşünüyorum.
76D için yine aynı aralıkta bir otobüs.

Bugün 98X değil. 79B'deydim.
Bugünkü 76D tahminim tutmadı. D-114'teyim. Ama 146 için A-1506'yı bekleyeceğim. 15:00 seferi için.

98X'e de binmedim.

Yürüyerek İncirli durağına geldim.

76D -> D-114

2019 model Akia Ultra DD ile İncirli Akt. -> İncirtepe arası seyahat etmekteyim.

Son düzenleme:
Şanssızlığın bu kadarı:

146 -> A-1522

2011 Model BMC Procity ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ediyorum. Bölgenin en iyi aracı bu. Motoru mükemmel ve kliması buz gibi. En arka tarafı şahane ve araç tertemiz. Şaka yapıyorum tabii ki. Bölgedeki en yaşlı araç ve en kötü araçlardan biri. Motoru çok gürültülü, kliması az çalışıyor. En arka tarafında oturuyorum ve herkesin dediği gibi çok dar. Araç bakımsızlıktan ağlıyor. Zaten seneye yaş sınırına takılacak.

Şanssızlığın bu kadarı:

146 -> A-1522

2011 Model BMC Procity ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ediyorum. Bölgenin en iyi aracı bu. Motoru mükemmel ve kliması buz gibi. En arka tarafı şahane ve araç tertemiz. Şaka yapıyorum tabii ki. Bölgedeki en yaşlı araç ve en kötü araçlardan biri. Motoru çok gürültülü, kliması az çalışıyor. En arka tarafında oturuyorum ve herkesin dediği gibi çok dar. Araç bakımsızlıktan ağlıyor. Zaten seneye yaş sınırına takılacak.
Bütün kapılar açık seyahat ediyoruz.

98 -> C-1623 - 2012 Temsa Avenue LF'deyim

Aracın duracak düğmesi o kadar üste alınmış ki kısa biri elini uzatarak anca yetişir
Eski Temsa'lar maalesef öyle. Aynı durum eski 46 kişilik Silivri otobüslerinde de vardı.

Eski Temsa'lar maalesef öyle. Aynı durum eski 46 kişilik Silivri otobüslerinde de vardı.
Bu sorun sadece orta kapıda var. Arka kapı normal seviyede değişik geldi bana yolcu olmasa çekerdim

Bu sorun sadece orta kapıda var. Arka kapı normal seviyede değişik geldi bana yolcu olmasa çekerdim
Yuvarlak içine aldığım yer olması gereken yer ve arka kapıda da orada

IMG_20250926_125246.jpg

89A -> A-1617 - Güleryüz Cobra GD-272 LF
98 -> C-1623 - 2012 Temsa Avenue LF
MK19 -> T1053
MK19 -> T1062 (MK19 hattına ilk defa bindim. Çok kısa hatmış. KSS Öğrenci Yurdunda doluyor Osmangazi Caddesinde çoğunluk iniyor.)
76O -> A-1821 - 2013 Temsa Avenue LF (Biri Titreyensa lakabını takmıştı. Bu araç o lakap için bile az kalır. Yolculardan biri gözlerim titriyor dediğini duydum)

Geri
Üst Alt