Tema düzenleyici

İstanbulda Bugün Hangi Hatta Hangi Otobüsteyim?

Yarın dönerken 146 -> A-1506'ya binmeyi düşünüyorum.
76D için yine aynı aralıkta bir otobüs.

Bugün 98X değil. 79B'deydim.
Bugünkü 76D tahminim tutmadı. D-114'teyim. Ama 146 için A-1506'yı bekleyeceğim. 15:00 seferi için.

98X'e de binmedim.

Yürüyerek İncirli durağına geldim.

76D -> D-114

2019 model Akia Ultra DD ile İncirli Akt. -> İncirtepe arası seyahat etmekteyim.

Son düzenleme:
Şanssızlığın bu kadarı:

146 -> A-1522

2011 Model BMC Procity ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ediyorum. Bölgenin en iyi aracı bu. Motoru mükemmel ve kliması buz gibi. En arka tarafı şahane ve araç tertemiz. Şaka yapıyorum tabii ki. Bölgedeki en yaşlı araç ve en kötü araçlardan biri. Motoru çok gürültülü, kliması az çalışıyor. En arka tarafında oturuyorum ve herkesin dediği gibi çok dar. Araç bakımsızlıktan ağlıyor. Zaten seneye yaş sınırına takılacak.

Şanssızlığın bu kadarı:

146 -> A-1522

2011 Model BMC Procity ile İncirtepe -> İncirli arası seyahat ediyorum. Bölgenin en iyi aracı bu. Motoru mükemmel ve kliması buz gibi. En arka tarafı şahane ve araç tertemiz. Şaka yapıyorum tabii ki. Bölgedeki en yaşlı araç ve en kötü araçlardan biri. Motoru çok gürültülü, kliması az çalışıyor. En arka tarafında oturuyorum ve herkesin dediği gibi çok dar. Araç bakımsızlıktan ağlıyor. Zaten seneye yaş sınırına takılacak.
Bütün kapılar açık seyahat ediyoruz.

Geri
Üst Alt