1193 dışında sabit aracımız yok, inşallah gelecek hafta buradan giden Otokarlar geri döner
Otokarları gömdüm klima konusunda bu araçtaki klimayı da yeterli bulamadım. Yeterince serin değil ama güzel üflüyor sıcakta değil morg gibi de değil araç ama Otokardan daha iyi kliması. Hâlâ 2017 model İsuzu A-1709 gibi klima göremedim şuana kadar. Çok iyi klimalıydı o araç89S'de A-1753'ün yeni Conectosundayım. İlk defa biniyorum şimdilik güzel araç. Koltuk desenleri farklıydı
Ekli dosyayı görüntüle 81611
2025 modele İlk defa bindiğim için farklı geldi bana bilmiyordum2025 Model Conecto'larda koltuk desenleri böyle
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.