Sabah 32T A3075 ile okula gittim
Şimdi 32 A3101'e bineceğim dönüş.A3101 kaza yapmıştı bir ara merak ediyordum zaten denk geldi
Şimdi 32 A3101'e bineceğim dönüş.A3101 kaza yapmıştı bir ara merak ediyordum zaten denk geldi
Bu nasıl bir hat, özellikle son durağını merak ediyorum.İlk olarak 36V’de O3051’e bindim . 20 dakika bekledikten sonra K1219’a bindim . Saat 9 da indim ( manyak trafik ) 40 dakika sonrada , geri dönüş için K1209’dayım şu anda . Bir kez daha 36V’ye bineceğim ama belli değil
Düzenleme O3056’ya bindim , 10 dakika bekledim ( 36V )
Küçük bir Camii , tek yön şarampole doğru giden bir yolBu nasıl bir hat, özellikle son durağını merak ediyorum.
Black mesa çalışan servisiBu nasıl bir hat, özellikle son durağını merak ediyorum.
Güzel yolculuk geçirdiysen sevindim abi336G - B5044
Tekstilkent Metro - Mescid-i Selam arası
15 dakika sürdü.
36V-1 - O2252
Mescid-i Selam - Çimen Camii arası
Güzergahını sevdim, sadece 20 dakika sürdü.
A-258 Cobra'yı da gördüm ama ben İETT'ci olduğum için Otokar'a bindim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.