32T'de A3110'dayım şimdi
133KT’de gerçekten anlamsız bir yoğunluk hakim miBugün bir işim gereği 3 tur 133KT hattını kullandım.
C-405, C-397, C-399, C-398
ABB’ler 88 üretimi diye biliyorumM7 - 73012 numaralı 2019 yapımı Hyundai Rotem seti ile Giyimkent istasyonuna,
98G - O3069 kapı numaralı Otokar Kent 290LF ile Üçyüzlü Metro durağına kadar,
M1B - 553 numaralı 1989(?) yapımı ABB sesiyle Ulubatlı istasyonuna kadar yolculuk yaptım. Hayatımdaki en kötü ve zorlu yolculuklardan biri oldu, inanılmaz kalabalık vardı.
32T - A3023 kapı numaralı Akia Ultra LF12 ile Ulubatlı-Cevatpaşa arasında,
32A - A3128 kapı numaralı Akia Ultra LF12 ile Cevatpaşa-Topkapı Metrobüs arasında,
34BZ - M3135 kapı numaralı Mercedes-Benz CapaCity ile Mecidiyeköy istasyonuna kadar,
146M - M4763 kapı numaralı Mercedes-Benz Conecto K ile Uludağ Caddesi durağına kadar,
98G - O2230 kapı numaralı Otokar Kent 290LF ile Yüzyıl durağına kadar yolculuk yaptım.
Bütün setler aynı 88 üretimi. Avusturya üretimi yanlış hatırlamıyorsam en sevdiğim metro hatlarındanHattın açılış tarihi 89'muş ama setin yapım tarihinden emin olamadığım için yanına soru işareti koydum
KSS yönüne bomboş binerdim oturur giderdim orta kapıdan zor girdim. Asla dışarı çıkmayın randevum olmasa hayatta çıkmazmışım metroya aktarma bile yapabilirimBende birazdan Çam Sakura Hastanesine göz randevum için çıkacağım. 89A'da A-1508'in gelmesini bekliyorum
Hay okulları ya 3 aydır zor bulduğum randevu saatimi kaçıracağım. Gelen her otobüs tıklım tıklım binilmiyorKSS yönüne bomboş binerdim oturur giderdim orta kapıdan zor girdim. Asla dışarı çıkmayın randevum olmasa hayatta çıkmazmışım metroya aktarma bile yapabilirim
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.