M3203 34BZ
Ben hiç klimasızlıktan araçtan inmeyi düşünmedim. Dün mesla t3’e bindim klima yok malum millet doluşunca bayağı bir ter bastı ama ona rağmen moda’ya çıkmadan inmedimBugün köyüme gittim. Sırasıyla;
89S -> A-1862 - 2022 Otokar Kent LF (Klima yok diye inmek zorunda kaldım. Başka otobüse aktardım)
98KM -> A-1847 - 2014 Güleryüz Cobra GM-290 LF (Kentten çok daha iyi kliması vardı)
36AS -> B4036 (Kliması çok iyidi)
36AY -> B4005
HS3 -> A-1100 - 2015 BMC Procity
89A -> A-1822 - 2013 Temsa Avenue LF
Benim kalp biraz sıkıntılı. Çok sıcak ortamlarda çarpıntı yapıyormuş gibi hissediyorum. Anlık sanki ritim düşüklüğü yaşıyorum. Panik atakta olabilir bilmiyorum doktora gitmedim dahaBen hiç klimasızlıktan araçtan inmeyi düşünmedim. Dün mesla t3’e bindim klima yok malum millet doluşunca bayağı bir ter bastı ama ona rağmen moda’ya çıkmadan inmedim
Bir görünün hocam er ya da geç lazım olacak gibiBenim kalp biraz sıkıntılı. Çok sıcak ortamlarda çarpıntı yapıyormuş gibi hissediyorum. Anlık sanki ritim düşüklüğü yaşıyorum. Panik atakta olabilir bilmiyorum doktora gitmedim daha
Bu aralar kesinlikle düşünüyorum. Özellikle 500T'yi denemeye gittiğim gün 130Ş'deyken soğuk terler bastı saniyeler içinde su gibi kalmıştım. Anında direkt pendik metroda indim. Nefes alınca geçmişti. kollarım falan karıncalanmıştı. İlk defa o gün korkmuştum. Günde 1-2 kere yokluyor beni. Böyle sanki anlık kalp ritminden vazgeçiyor diğer ritimler ayak uydurmak adına daha hızlanıyor. Nasıl anlatsam bilemedim. Anlık dalgalanmalar gibi.Bir görünün hocam er ya da geç lazım olacak gibi
Panik atak olabilir , en yakın zamanda doktora gözük benceBu aralar kesinlikle düşünüyorum. Özellikle 500T'yi denemeye gittiğim gün 130Ş'deyken soğuk terler bastı saniyeler içinde su gibi kalmıştım. Anında direkt pendik metroda indim. Nefes alınca geçmişti. kollarım falan karıncalanmıştı. İlk defa o gün korkmuştum. Günde 1-2 kere yokluyor beni. Böyle sanki anlık kalp ritminden vazgeçiyor diğer ritimler ayak uydurmak adına daha hızlanıyor. Nasıl anlatsam bilemedim. Anlık dalgalanmalar gibi.
Hocam bende aynıyım öyle karp çarpıntım yok ama gerçekten dayanamıyorum bende en son B4000 lerden birine bindim ter bastı indim New Conecto ya bindim şükür ettim daha önce de A-1720 ile Aksaray dan eve gidecektim ama Sefaköy de pes ettim ve başka araca binmiştim kısaca sıcak bastiysa anında iniyorum başka araca biniyorumBenim kalp biraz sıkıntılı. Çok sıcak ortamlarda çarpıntı yapıyormuş gibi hissediyorum. Anlık sanki ritim düşüklüğü yaşıyorum. Panik atakta olabilir bilmiyorum doktora gitmedim daha
Hiç sorma ya sabah A-1686 kül olacaktı az kalsınBir tenekeden başka tenekeye bakış
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Wowturkey.com adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. WowTurkey.com hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.